To je to što me zanima!

Samo uz 24sata: Zabava za sve, naučite čitati s Mašom...

Maša i prijatelj Medvjed uče vas slova i brojke u novom albumu s naljepnicama. Razveselite klince i u ponedjeljak požurite na kioske po besplatni primjerak
Vidi originalni članak

Novi album “Maša i Medvjed” još nije u prodaji, ali zato ga u ponedjeljak dobivate besplatno uz najbolje novine 24sata. Za najvjernije čitatelje i njihove najmlađe pripremili smo odličan dar!

Omiljeni crtani likovi osvojili su srca djece u Hrvatskoj, ali i u cijelom svijetu. Trogodišnja Maša obožava praviti nered u Medvjedovoj kući i životu, a iako ga živcira što stalno mora spremati iza nje, dobroćudni Medo voli Mašu jer mu s njom nikad nije dosadno. A ni klincima neće biti uz novi album s naljepnicama jer je prepun edukativnih i zabavnih zadataka uz koje će sate provoditi cijela obitelj. Tako djeca uz Mašu i Medvjeda mogu učiti čitati, pisati, bojiti i brojiti. A prvih sto koji sakupe sve sličice u albumu dobit će Mašin poklon paket te ulaze u veliku nagradnu igru. U njoj mogu osvojiti PlayStation 4, Nintendo Wii mini, Medinu kuću te lutke Maše i Medvjeda.

U ponedjeljak nikako ne propustite kupiti svoj primjerak 24sata, uz koji ćete dobiti Mašin i Medvjedov album te pažljivo skupljajte sličice dok ga cijelog ne ispunite. Sličice možete pronaći u Zvečevo čokoladama Braco, Seka i Mikado.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare