To je to što me zanima!

Samoubojica i donor voljeli istu ženu i jednako umrli

Terry Cottle ubio se prije 12 godina, a njegovo je srce dobio Sonny Graham koji je oženio njegovu udovicu. Ubio se na isti način kao njegov spasitelj
Vidi originalni članak

Sonny Graham (69) dobio je drugu priliku za život kada je prije 12 godina od nepoznatog donora dobio novo srce. Radio je kao ravnatelj uspješnog turnira u golfu kada mu je zbog bolesti počelo zatajivati srce. Na drugom kraju američkoga kontinenta Terry Cottle (33) počinio je samoubojstvo, a njegovo srce liječnici su transplantirali Sonnyju. Iz zahvalnosti, počeo je slati pisma Terryjevoj udovici Cheryl, a s vremenom se između njih rodila ljubav.
- Kad sam je ugledao, imao sam osjećaj da se oduvijek poznajemo - ispričao je Sonny. Kupili su zajedničku kuću i vjenčali se. Iz prijašnjih brakova imali su šestero djece i šestero unučadi. Sa samoubojicom je dijelio istu ženu, a odabrao je umrijeti na isti način kao i on. Nitko od njegovih prijatelja ne može vjerovati da se Sonny u utorak ubio ispalivši metak u sebe ispred zgrade u kojoj je živio s obitelji. Policija je potvrdila da je umro od istih rana kao i njegov donor Terry Cottle.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare