To je to što me zanima!

Sanader dobio ulicu: Pomilovat ću ga kad budem predsjednik!

Predsjednički kandidat Dario Juričan u četvrtak je organizirao akciju spašavanja Hrvatske. Na tri punkta oko HDZ-a i Trga žrtava fašizma u Zagrebu promijenio je nazive ulica
Vidi originalni članak

Dario Juričan prvo je novčanicama sa svojim likom potkupio medije, a potom se popeo na ljestve i na ploču koja označava Ulicu kralja Zvonimira, a koja vodi prema središnjici HDZ-a, postavio je ploču s nazivom ulice dr. Ive Sanadera.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dr. Ivo Sanader je povijesna ličnost, gigant HDZ-a, kojeg se HDZ srami. Kad ja postanem predsjednik ja ću prvo pomilovati dr. Ivu Sanadera zato jer se on zalaže za iste vrijednosti kao i ja, a to je - korupcija svima, ne samo njima - poručio je Juričan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pa je nastavio dalje do Trga žrtava fašizma i preimenovao ga u Trg žrtava USKOK-a.

- Kao što sam najavio u svom programu, ukinut ću USKOK, koji će postati PR odjel i mislim da je krajnje vrijeme da USKOK prestane proganjati najbolje od hrvatskog naroda, najbolje hrvatske poduzetnike koji onda moraju otići u BiH i tamo tražiti rezervnu domovinu. Što će biti ako USKOK ne prestane proganjati hrvatske uglednike, kao što je Milan Bandić i što ako i taj čovjek ode u BiH? Zagreb i Hrvatska će ostati obezglavljeni - poručio je.

JURIČANOV BIZNIS Trebate eskort? Zovite 'Milan Bandić usluge protuusluge'

Malo dalje, kod Hrvatske narodne banke, Trg hrvatskih velikana preimenovao je u Trg hrvatskih tajkuna.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Napokon su dobili svoje mjesto i to simbolički kraj Konzuma. Mislim da je to počast svima, i Guciću, Kutli i Mamiću, ali i gospodinu Todoriću. Hrvatska država ih je zanemarivala, gradonačelnik Milan Bandić nije im dao disati, a ja sam im napokon dao ploču koja ih ide - zaključio je.

Juričan je, podsjetimo, u kampanju je pokušao ući kao Milan Bandić. Najprije mu to nije dopušteno, pa mu je onda Upravni sud dozvolio promjenu imena, da bi se onda ta odluka opet poništila. Moto njegove kampanje je "korupcija svima, ne samo njima".

Idi na 24sata

Komentari 126

  • ljubušak 14.12.2019.

    Jedini pravi kandidat za kojeg treba glasati jer sve sto govori i radi prikaziva stanje u politici i neka je tu i neka osvoji dobar broj glasova da tako ukaze svima da je cijela politicka scena jednostavno prevara koja je prozeta korupcijom tako da ovo Dario Jurican radi je pozitivno i neka ga tu i zelim mu sve najbolje!!!

  • 14.12.2019.

    Svakim danom, vlast u svakom pogledu, i radi ovo što Damir Juričan perfomansima dokazuje. Ulica žrtava HDZ-a je ovom narodu potrebna. Pošto smo izašli iz komunizma, ne želim se nikada vratiti u jednoumlje. Jednoumlje nikakvog oblika me ne zanima, to nam je i dužnost prema onima koji su svoj život utkali u samostalnu Hrvatsku.

  • francool 13.12.2019.

    mislio sam glasat za kolakušića ali nakon ovog performansa, kupio me je :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare