Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
126 komentara

Sanader dobio ulicu: Pomilovat ću ga kad budem predsjednik!

Predsjednički kandidat Dario Juričan u četvrtak je organizirao akciju spašavanja Hrvatske. Na tri punkta oko HDZ-a i Trga žrtava fašizma u Zagrebu promijenio je nazive ulica

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
126 komentara

Dario Juričan prvo je novčanicama sa svojim likom potkupio medije, a potom se popeo na ljestve i na ploču koja označava Ulicu kralja Zvonimira, a koja vodi prema središnjici HDZ-a, postavio je ploču s nazivom ulice dr. Ive Sanadera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednički kandidat Dario Juričan organizira akciju spašavanja Hrvatske na tri punkta oko HDZ-a

Predsjednički kandidat Dario Juričan organizira akciju spašavanja Hrvatske na tri punkta oko HDZ-a Reporterke: Nikol Zagorac i Katarina Bitići

Objavljuje 24sata Politiko u Četvrtak, 12. prosinca 2019.

- Dr. Ivo Sanader je povijesna ličnost, gigant HDZ-a, kojeg se HDZ srami. Kad ja postanem predsjednik ja ću prvo pomilovati dr. Ivu Sanadera zato jer se on zalaže za iste vrijednosti kao i ja, a to je - korupcija svima, ne samo njima - poručio je Juričan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pa je nastavio dalje do Trga žrtava fašizma i preimenovao ga u Trg žrtava USKOK-a.

- Kao što sam najavio u svom programu, ukinut ću USKOK, koji će postati PR odjel i mislim da je krajnje vrijeme da USKOK prestane proganjati najbolje od hrvatskog naroda, najbolje hrvatske poduzetnike koji onda moraju otići u BiH i tamo tražiti rezervnu domovinu. Što će biti ako USKOK ne prestane proganjati hrvatske uglednike, kao što je Milan Bandić i što ako i taj čovjek ode u BiH? Zagreb i Hrvatska će ostati obezglavljeni - poručio je.

JURIČANOV BIZNIS Trebate eskort? Zovite 'Milan Bandić usluge protuusluge'

Malo dalje, kod Hrvatske narodne banke, Trg hrvatskih velikana preimenovao je u Trg hrvatskih tajkuna.

POGLEDAJTE VIDEO

- Napokon su dobili svoje mjesto i to simbolički kraj Konzuma. Mislim da je to počast svima, i Guciću, Kutli i Mamiću, ali i gospodinu Todoriću. Hrvatska država ih je zanemarivala, gradonačelnik Milan Bandić nije im dao disati, a ja sam im napokon dao ploču koja ih ide - zaključio je.

Juričan je, podsjetimo, u kampanju je pokušao ući kao Milan Bandić. Najprije mu to nije dopušteno, pa mu je onda Upravni sud dozvolio promjenu imena, da bi se onda ta odluka opet poništila. Moto njegove kampanje je "korupcija svima, ne samo njima".

Zagreb: Predsjednički kandidat Dario Juričan organiziro akciju spašavanja Hrvatske | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Zagreb: Predsjednički kandidat Dario Juričan organiziro akciju spašavanja Hrvatske | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Zagreb: Predsjednički kandidat Dario Juričan organiziro akciju spašavanja Hrvatske | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Zagreb: Predsjednički kandidat Dario Juričan organiziro akciju spašavanja Hrvatske | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL Zagreb: Predsjednički kandidat Dario Juričan organiziro akciju spašavanja Hrvatske | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message