To je to što me zanima!

Sanader i Adlešič podijelili fotelje pa popili kavicu

Bebić je rekao da nije nazočio svađi Milanovića i Vesne Pusić u vezi s potpredsjedničkim mjestima Sabora jer nikad nije bio s njima u društvu
Vidi originalni članak

Đurđa Adlešič, predsjednica HSLS-a, bit će potpredsjednica Vlade za unutarnju politiku, ali bez portfelja, odnosno bez znatnih ovlasti, odlučeno je u prostorima HSLS-a nakon dvosatnog sastanka predsjedništva stranke. Nenadani dolazak premijera Ive Sanadera odmah nakon završetka sastanka iznenadio je sve nazočne, a on je samo prokomentirao da je svratio na kavu.
- Veselim se što ćemo Đurđa i ja surađivati u Vladi, za razliku od 2003. godine, kad HSLS nije aktivno sudjelovao - rekao je izuzetno dobro raspoložen Sanader. Đurđa Adlešič, promukla glasa i vidno prehlađena, rekla je da nije 'gladna' viših pozicija budući da Hrvatska sljedeće godine ulazi u Europsku uniju.
- Naš uvjet bio je da ne budemo izvan Vlade nego da aktivno sudjelujemo u njoj te ćemo ovog puta prihvatiti odgovornost - rekla je Adlešič, koja je premijera osobno pozvala na kavu, a on ju jednostavno nije mogao odbiti, pogotovo jer tijekom pregovora nije bio u prostorijama HSLS-a. Sa Sanaderom je u HSLS stigao i Luka Bebić, sljedeći predsjednik Sabora, kojeg je Sanader u šali predstavio kao predsjednika mladeži HDZ-a. Bebić je rekao kako nije svjedočio svađi Zorana Milanovića i Vesne Pusić u borbi za potpredsjedničko mjesto u Saboru jer, kaže, nikad nije ni bio u njihovu društvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • entoni 12.01.2008.

    Što si u kavu stavila pjevao je Pađen, Đurđa rokerica u akciji, pa može li Ivo šta ?

  • pape50 11.01.2008.

    ŠTO JE BITNIJE....FOTELJA ILI KAVICA???

  • ilmare 10.01.2008.

    Na čemu li je Đurđa kad tvrdi da slijedeće godine ulazimo u EU?

Komentiraj...
Vidi sve komentare