To je to što me zanima!

Sanader je njegov favorit: Kerum se rješava Hajduka

Glasine kako će dio tvrtke prodati Todorićevom Agrokoru nije ni potvrdio ni demantirao. Najradije bi prodao Narodnom trgovačkom lancu (NTL)
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju potvrdio je šaputanja o prodaji dijela svoje tvrtke Kerum. Tu odluku objasnio je prezaposlenošću i rekao kako ni on ni njegova sestra Nevenka Bečić na koja je direktorica tvrtke nemaju previše vremena da se bave i tvrtkom i politikom grada Splita. Pregovara sa nekoliko potencijalnih kuopaca, a najbliži je tome da kupac bude Narodni trgovački lanac (NTL) kojem je i sam suosnivač pa bi tako ostao u suvlasničkom odnosu. Tvrtka Kerum tako bi se bavila samo turizmom, ugostiteljstvom i konzalting uslugama. Komentirao je i drugi krug predsjedničkih izbora, uvjeren da će 'na kraju biti gusto'. Već je ranije dao podršku Bandiću, jer je Josipović premekan. I dalje smatra da je bivši premijer Ivo Sanader idealni kandidat za predsjednika države jer je, kaže, kompletna osoba i 'čovjek od formata'. Sve afere koje su 'isplivale' nakon njegovog odlaska problem su HDZ-a, a Sanader bi trebao dokazati da je čist. Kriva politika zadnjih deset godina sada im se vraća, a glavni čovjek Splita mislii kako će na sljedećim parlamentarnim izborima vladajuća stranka izgubiti. Kerum je najavio i skorašnju prodaju većinskog udjela u Hajduku jer su mu 'klub i nezadovoljna Torcida najveći uteg'.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • vilhelm 03.01.2010.

    Ukakvom društvu takav si što se čudite Kerumu za njega porodica nije svetinja več NOVAC i to su vjernici koji se žene više puta.Stvarno su primjer kakav smo narod kada takve podržavamo.

  • brangelina 03.01.2010.

    o božeeeeeeeee, kako grdi ljudi............ kao oni dvoje babaca iz muppet showa..........

  • jabiupolitiku 02.01.2010.

    ko sa vragom tikve sadi

Komentiraj...
Vidi sve komentare