To je to što me zanima!

Sanader je u izbornoj noći nastupio odrješito i hrabro

Analitičari smatraju da je Sanaderov govor tijela u izbornoj noći bio pobjednički, a istup hrabar. Za Zorana Milanovića kažu da je bio oprezni optimist
Vidi originalni članak

Prema mišljenju dr. Anđelka Milardovića, Sanader je već time što se prvi oglasio osigurao premoć u javnome mnijenju.
- Sanader je istupio hrabro, bio je pun samopouzdanja - kaže Milardović, objašnjavajući da je u situaciji kad je važno “tko će prvi potegnuti”, Sanaderovu poslovičnu samosvijest pojačala i glasovna i mandatska nadmoć, koja je nakon središnjeg TV “Dnevnika” postala očita, objašnjava Milardović. 
- On je dominirao situacijom, a mora se priznati da je Sanader vrstan govornik, odrješita nastupa, poznat po svojoj sigurnosti. Davor Gjenero zamijetio je još jednu važnu razliku.
- Najvažniji element Sanaderova govora, koji nije dovoljno uočen, bila je promjena retorike: on je proglasio 'mirnodopsku’ komunikaciju, naglasio je da je zaboravio na sve predizborne uvrede koje su mu na jedno uho ušle, a na drugo izašle, za razliku od Milanovića, koji je nastavio govoriti kao da su izbori tek pred nama i kao da još ništa nije završeno - ističe Gjenero. - Sanader je nastupio trijumfalno, dok je Milanović bio oprezni optmist. Sanader je proglasio pobjedu, a Milanović izbjegao priznati poraz - pojednostavio je stvari dr. Damir Grubiša.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tupac 27.11.2007.

    Nisam neki vjernik, ali da jesam, prekrižio bih se nakon čitanja takvih postova. Žao mi te je.

  • user_2643 27.11.2007.

    SDP-ovci, znam da je teško al skupite hrabrosti i priznajte poraz. Izgubili ste što se tiče onoga što građani ove države žele, a to je vlast HDZ-a. Uostalom, da gospodin Milanović nije onako antipatčan možda b mu se i posećilo. Tako mlad, a već uobražen. Neka se ugleda na Sanadera...pravi gospodin, u svakom trenutku ima odgovor na sve, govori iz svoje glave, samouvjereno...hrabro! Svaka čast...i idemo dalje

  • Tupac 26.11.2007.

    Ako je ono sinoć bilo odrješito i hrabro, kako onda izgleda kada je nervozan i rastresen? Umre?

Komentiraj...
Vidi sve komentare