To je to što me zanima!

Sanader: Neka Radimir Čačić doma bude premijer

Sanader je građanima najavio ukidanje doprinosa za zdravstvo za sve mlade koji će dobiti prvi posao te umirovljenicima obećao dodatni rad
Vidi originalni članak

Sa zagrebačkog Trga bana Jelačića, predsjednik HDZ-a Ivo Sanader okupljenom mnoštvu još je jednom najavio pobjedu svoje stranke na predstojećim izborima. Podršku su mu na Trgu iskazali proslavljeni sportaši Ćiro Blažević, Dražen Ladić, Dubravko Šimenc, Branko Cikatić te Andrija Hebrang i Marina Matulović- Dropulić. Sanader je, maramicom brišući znoj sa čela, građanima najavio ukidanje doprinosa za zdravstvo za sve mlade koji će dobiti prvi posao te umirovljenicima obećao da će moći dodatno raditi.
- Stavili smo program SDP-a na našu web stranicu gdje svatko tko ga pročita dat će glas HDZ-u. Ne zanimaju nas fotelje kao njih, a neka Čačić bude premijer doma ako ga izaberu - rekao je Sanader. Na kraju je poručio da se ne bori za glas građana radi onoga što je HDZ već ispunio nego zbog njihova programa za iduće četiri godine.
Na HDZ-ovom završnom skupu nastupili su, između ostalih, Nina Badrić, Prljavo Kkazališe, Miroslav Škoro, Mišo Kovač.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vlada 24.11.2007.

    Ja sam diktator koji je prodavo porno slike po Austriji a sada se zaklinjem u Hrvatsku , Crkvu i Boga i ko mi šta može kad sm ja šef ove države! Jeli tako crvi?

  • ljubice 23.11.2007.

    lijepo HDZ slavi i zivi na muci postenih gradjana ove drzave.

  • savurusic 23.11.2007.

    bravo bronx77, hocemo cacica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare