To je to što me zanima!

Sanader o glasnogovorniku Pantovčaka: Ne želi odgovoriti gdje mu se šef nalazi i odmara

"Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara! Pa gdje je odjednom nestao #samoodgovoritenapitanje?", komentirao je HDZ-ov Ante Sanader
Vidi originalni članak

Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader večeras je komentirao informaciju medijskih portala da je predsjednik Milanović viđen na skijanju u Italiji te odgovor s Pantovčaka da predsjednik nije na odmoru, istaknuvši da je glasnogovornik Pantovčaka izbjegao odgovoriti - gdje mu se šef odmara.

Pojedini medijski portali u subotu su objavili da je predsjednik Republike Zoran Milanović viđen na skijanju u Italiji, a na novinarske upite glasnogovornik Ureda predsjednika RH odgovorio je da Milanović nije na odmoru.

NEOBIČAN ODGOVOR S PANTOVČAKA 'Predsjednik nikada ne odmara. Išao je vidjeti može li prijaviti prebivalište i onda dobiti stan'

"Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara! Pa gdje je odjednom nestao #samoodgovoritenapitanje?", komentirao je večeras na svome Facebooku politički tajnik HDZ-a, saborski zastupnik Ante Sanader.

TKO JE KAPETAN DESNICE Škoro o Milanoviću i desnici: 'Čim dođu izbori neće biti uz njega. Tražit će novog lidera'

"Umjesto da se pravi nevješt - i to loše - neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima", naveo je HDZ-ov politički tajnik, dodavši da "dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske.”

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Lavljeoči 24.01.2022.

    Pa šta ga pitaš bolje za državu dok ga nema, inače u Italiji prodaje bože na štandu

  • Car Hirominakitu 24.01.2022.

    Gluposti ko i sve💨

  • Luna777 23.01.2022.

    I to baš pita Ante Sanader? Veliki "domoljub".

Komentiraj...
Vidi sve komentare