To je to što me zanima!

Sanader operirao koljeno, sada ide u toplice, suđenje bez njega

Suđenje će se tako nastaviti ispitivanjem bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca i ministra financija Ivana Šukera. Sanader je još u bolnici nakon operacije koljena
Vidi originalni članak

Suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu u slučaju INA-MOL će se nastaviti u utorak na Županijskom sudu u Zagrebu. No Sanadera neće biti jer je operirao koljeno 19. rujna. Sutkinja je rekla da je dobila tu obavijest iz zatvora u Zagrebu te da će Sanader nakon operacije biti upućen u toplice radi rehabilitacije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doznajemo da Sanader u bolnici ostaje do 26. rujna, a njegova obrana kaže kako će se nakon toga vidjeti kako će ići postoperacijski tijek. Sutkinja je odbila traženje obrane da se sasluša novi vještak za kirurgiju, ortopediju i reumatologiju.

SUĐENJE ZA INA-MOL Sanader ide operirati koljeno, sud kaže: To je odugovlačenje

Naime, prošli tjedan je vještak utvrdio da operativni zahvat zahvat nije bilo nužno obaviti odmah. Budući se Sanader doveo sam u stanje da ne može biti na raspravi, ona će biti bez njega, rekla je sutkinja. Suđenje će se tako nastaviti ispitivanjem bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca i ministra financija Ivana Šukera.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • fenix77 24.09.2019.

    Rehabilitaciju plaća država. Da, pa ipak se povrijedio na radu, ili dok je bježao???

  • Pivski trbuh_1988 24.09.2019.

    Kaj se njemu još sudi?

  • 24.09.2019.

    Neka ide u Tuheljske. Oni imaju super saune a poznato je da gey populacija obozava saune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare