To je to što me zanima!

Sanader poručio SDP-u: 'Okanite se ćorava posla!'

Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader kazao je da se iz izbornoga gubitnika trgovinom ne može postati pobjednik. Uvjeren je da će HDZ sastaviti Vladu
Vidi originalni članak

Pozivam sve one koji misle da se trgovinom može zamijeniti volja birača, neka se okane ćorava posla, poručio je šef HDZ-a Ivo Sanader, koji je uvjereno zaključio da će HDZ sastaviti Vladu jer su ga birači izabrali.
- Oni (SDP) moraju shvatiti što je demokracija i prihvatiti pravila. Moraju priznati da su izborni gubitnici - poručio je Sanader. Također je poručio "uznemirenim građanima" koji ga čitav dan zovu da nemaju razloga za zabrinutost jer HDZ s punim pouzdanjem kreće u koalicijske pregovore.
- Mi sastavljamo Vladu, a sve drugo nema veze s demokracijom - kazao je. Na novinarski upit kako nije neobično da drugoplasirana stranka sastavi Vladu, Sanader je odgovorio:
- U Hrvatskoj se to neće dogoditi. Ivo Sanader nije potvrdio neke pretpostavke da je već postigao dogovor s Friščićevim HSS-om. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • cassandra13 28.11.2007.

    Nudim se pokroviteljima HDZ-a iz dijaspore da mijenjamo pozicije,ja nemam tetku u Americi,i ukoliko ima netko tko želi možda i probati kako je živjeti u ovoj,Sanaderovoj RH za koju su glasali,vrlo rado ću mu ustupiti svoje radno mjesto i bankovni račun.Nažalost,mislim da će uskoro Đurđa I Friščić prošetati svoje nove satove otvarajući nekvalitetne,ali iz naših džepova plaćene ceste,rame uz rame dr. Ivi...Pa sad mi lijepo idemo dalje i nadajmo se da će Hrvati shvatiti da od prepuštanja drugima da odlučuju za nas nemamo ništa..Ma drugo i nismo zaslužili kad si dopuštamo da nam jedan vrhunski manipulator maže oči i vodi nas dalje.U još veća govna.

  • Cura25 27.11.2007.

    Ne znam što bih rekla! Šokirana sam i iznenađena! Svi se žalite na protekle 4 god jer život je postao jad i bijeda i na kraju ponovno izaberete iste! Mene samo zanima tko je sad tu lud?

  • ZeljkoP 27.11.2007.

    Boji se Sanader da ne završi u pržun!, izgubi li vlast!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare