To je to što me zanima!

Sanader: Rožića ni Tadića nitko nije vidio u HDZ-u

Premijer Ivo Sanader negira da je jedan od HSP-ovaca koji je istupio iz stranke viđen u HDZ-u, kao i to da je raskol u stranci potaknuo HDZ
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Ivo Sanader odbacio je tvrdnje da je jedan od dvojice HSP-ovaca koji su napustili stranku danas viđen u HDZ-u. - Nitko od njih nije viđen, niti je kontaktirao s HDZ-om - kazao je Sanader na konferenciji za novinare, održane tijekom sjednice Predsjedništva HDZ-a. Naglasio je da su Miroslav Rožić i Tonči Tadić iskusni političari i zastupnici te da "to što su s nekim popili kavu ne znači da će promijeniti mišljenje i donijeti tako tešku odluku". Komentirajući nagađanja da je raskol u HSP-u potaknut iz HDZ-a, Sanader je kazao kako je "krivicu za neuspjeh vlastite stranke najlakše prebaciti na drugoga". Ocijenio je da je izlazak dvojice istaknutih HSP-ovaca iz stranke rezultat politike koja nema konzistentnosti, nego se događa iz dana u dan. Podsjetio je da je HSP nedavno doživio još jedan veliki udarac - krizu vlasti u Osijeku. Sanader je ustvrdio i da je HSP u dubokoj krizi te pozvao sve birače koji su na predstojećim izborima namjeravali glasovati za HSP da svoj glas dadu HDZ-u.
- Već sam jednom rekao, a danas ću ponoviti: da je glas za HSP glas za SDP. Svi koji su glas mogli dati HSP-u, neka ga daju HDZ-u, jer nam on treba za pobjedu i jer je to najbolja investicija u budućnost Hrvatske - poručio je Sanader.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vandersar 25.09.2007.

    Ušetat će oni na neku izbornu listicu

  • Segolene 25.09.2007.

    A sto onda znaci da su bili kavu s nekim iz HDZ? E Sanaderu, neće ti pomoći ni HSP, ni Tadić ni Rožić da pobjediš na izborima.

  • NewYork 25.09.2007.

    Plaćeno im je da izvedu taj cirkus, a generalno gledano, što se mene tiče može se raspasti cijeli HSP-ne bi to bio nikakav gubitak

Komentiraj...
Vidi sve komentare