To je to što me zanima!

Sanadera posjetila supruga, u zgradu je ušla na stražnji ulaz

Mirjana je s Ivom u zatvoru ostala pola sata, što je duže od inače predviđenog vremena za posjete. S njom je u zatvor došao i Sanaderov odvjetnik Goran Suić
Vidi originalni članak

Bivšeg premijera Ivu Sanadera u četvrtak je u pritvoru u Salzburgu posjetila supruga Mirjana. U zgradu je navodno ušla na stražnji ulaz kako bi izbjegla novinare, a s njom je došao i odvjetnik Goran Suić, koji je pak ušao na glavni ulaz. S mužem je Mirjana ostala pola sata što je duže od inače predviđenog vremena za posjete, piše Večernji list. Ivo Sanader potpisao je punomoć odvjetniku Suiću, koji je okupljenim novinarima rekao kako je Ivo vrlo dobro.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Budjo_1 20.12.2010.

    Kako je zgodan ovaj par Lopova

  • gorski1 20.12.2010.

    E moj smranaderu , oduvijek sam zna da si suga , pored svih miliona sta si pokra , ti u prdekanu dovodis onu kornjacu od zenturace , pa majmune jedan , ja bi doveo pet najjebozovnijih pica sto postoje i svaku krno po dva puta , a racun posla bratu fratru da to plati sa mojim novcem sto ga stavih na njegovo ime da zajebem ovu naivnu i glupu drzavnu vlast. Ljudi moji koji je ovo kreten , pa sa onim medjedom od zenturace ja ne bi isa ni bukvu posic.

  • coloseum 20.12.2010.

    ušlo njoj na zadnji ulaz,ali je debelo osigurana,tako da može sada primati na sve ulaze,a Ivo se može oprati po meni jedino da kaže sve što zna,pa neka ga se oslobodi,a svi ostali gurati kariolu na goli otok. Samo to je već dogovoreno,dobiće 4 godine i da vrati 10 miliona kuna,zatvora neće viditi,a 10 miliona njemu,je kao 2 lipe nama smrtnicima:) dabogda došao u lepoglavu,pa da vidi samo kakav je doček prvi dan:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare