To je to što me zanima!

Sanaderovi odvjetnici kažnjeni s 10.000 kn: Nisu došli na sud

Sutkinja će podnijeti zahtjev predsjedniku suda da se Sanaderu dodijeli odvjetnik po službenoj dužnosti jer Prodanović i Sloković odugovlače postupak....
Vidi originalni članak

Sanaderovi odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković kažnjeni su svaki sa po 10 tisuća kuna jer se nisu pojavili na suđenju u slučaju Fimi medije. Sud ih je kaznio pod optužbom da odugovlače sudski postupak. Na današnje ročište Prodanović nije došao te je javio da je na drugom ročištu za Lovrić Mezel, a Sloković ima visoku temperaturu i poslala je liječničku dokumentaciju. 

Bile su još dvije odgode u prosincu, 10.12.2019. kada Sloković nije mogla doći zbog bolesti, a Prodanović nije mogao doći 11.12.2019. isto zbog bolesti.

NASTAVLJA SE SUĐENJE Ivo Sanader i HDZ u veljači kreću s obranama u Fimi mediji

Kako je objasnilo sudsko vijeće, 11.12.2019. su otkrili da je Sloković bila na drugom ročištu, samo dan nakon što je javila da je bolesna, a Prodanović nikad nije dostavio liječničku dokumentaciju.

Sutkinja ce podnijeti zahtjev predsjedniku suda da se Sanaderu dodijeli odvjetnik po službenoj dužnosti jer ovi dvoje odugovlače postupak.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • dkovac2 05.02.2020.

    Neka im zaprijete s oduzimanjem odvjetničke licence, pa ćete vidjeti kako će brzo ozdravi ti i po žuriti završiti suđenje.

  • 05.02.2020.

    Jel ima ko kožnu unutrašnjost za bmw e 90 ? J... vas o..j vise !! Kožna mi treba stvarno

  • 05.02.2020.

    Zasto odugovlace? Zar Sanader nije nevin kako kazu? Bilo bi im onda u interesu ubrzati postupak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare