To je to što me zanima!

Svjedoci nisu došli na sud: Odgodili suđenje za Planinsku

Slučaj 'Planinska': Dok su na zadnjem ročištu Adlešić i Milinović rekli da se ne sjećaju detalja o prodaji zgrade, Fiolić je ranije kazao da je nosio novac Sanaderu
Vidi originalni članak

Bivšem premijeru Ivi Sanaderu u utorak se trebalo nastaviti suđenje u slučaju Planinska. No zbog nedolaska svjedoka suđenje Sanaderu i drugima je odgođeno te se treba nastaviti u srijedu. 

Bivši ministar Božidar Pankretić koji je trebao svjedočiti u utorak se ispričao bolešću, a druga dva svjedoka nisu dostavili obrazloženje. 

Sanaderu nosio proviziju u kutiji za hrenovke

Na zadnjem ročištu u veljači, Đurđa Adlešić i Darko Milinović rekli su da se ne sjećaju detalja o prodaji zgrade mesnica Fiolić Ministarstvu regionalnog razvoja. Sanader je navodno primio 17 milijuna kuna provizije. 

Suoptuženik Stjepan Fiolić već prije je u detalje ispričao kako jSanaderu nosio proviziju u kutiji za hrenovke. Petar Čobanković priznao je krivicu i nagodio se. Osuđen je na rad za opće dobro.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Dakso 19.03.2014.

    Ivo kralj!!

  • dik 18.03.2014.

    Vjerujem da se Sanader okoristo Jako...ali ljudi bozji zar nije netko njemu nosioi spremao tu lovu!. Pa gde su oni ...pomagaci...koji su sigurno imali koristi...

  • 18.03.2014.

    Nitko ne govori što će biti sa tom zgradom? Čija je ona i da li će se prodati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare