To je to što me zanima!

'Sanjao sam i ja C. Schiffer i znao da se to neće ostvariti'

Ministar branitelja komentirao je izbor Tomislava Nikolića za predsjednika Srbije. Rekao je kako su Nikolićeve želje o 'velikoj Srbiji' snovi koji se nikada neće ostvariti
Vidi originalni članak

Ministar branitelja Predrag Matić pred Vladom je u petak prokomentirao izbor novoizabranog srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića.

- Što sto pametnih napravi, jedan onaj druge vrste može upropastiti. Sve što smo u Vukovaru 13 godina nakon mirne reintegracije uspjeli uspostaviti, takvim se pokušajima i takvim izjavama sigurno ne čini dobro - rekao je Matić osvrčući se i na Nikolićev intervju u kojem se dotakao svoje radikalističke prošlosti.

Na upit kako vidi budućnost suradnje sa Srbijom i njezinim predsjednikom Tomislavom Nikolićem, ministar Matić je odgovorio kako će, zbog susjedskih odnosa morati surađivati. Prokomentirao je i Nikolićeve 'snove i želje', poput 'velike Srbije'.

- Gledajte, on kaže da postoje snovi koji se nikad neće ostvariti i s njime se slažem. Naprimjer, i ja sam ponekad razmišljao o Claudiji Schiffer i shvatio da se ti snovi neće ostvariti - sa smješkom je poručio Fred Matić


Idi na 24sata

Komentari 42

  • ludom 26.05.2012.

    Istina je da su to gluposti u njihovim bolesnim glavama, međutim to može opet donijeti mnogo zla narodima koji žive oko njih. Ne morate biti psihijatar da bi vidjeli kako se ponašaju njihovi čelnici. Tu prvenstveno mislim na Šešelja, Mladića i Karadžića. Zapad nažalost nije devedesetih godina uvidio koliko su ti ljudi bolesni. Nije to vidio ni tridesetih godina kod Hitlera, pa smo vidjeli u što se je to pretvorilo. Ako je više od pedeset posto srpskoga naroda izabralo svoju budućnost sa ovim likom na čelu, to je jako ozbiljna stvar. Mi u Hrvatskoj moramo biti dvostruko oprezni, jer ne samo da su nam susjedi, nego neke njegove istomišljenike imamo i u vlastitoj kući. Apeliram na hrvatske branitelje da ne uzimaju u obzir izjave političara, jer mnogi od njih nemaju pojma kako se je branila hrvatska od velikosrpskog zla. Naš predsjednik još takvom liku i čestita pobjedu na izborima. Strašno!

  • soso0015 26.05.2012.

    kakav rijecnik ministra seljacina

  • drmm 25.05.2012.

    Ajmo narode spremi se...kod susjeda,opet na vlast došle budaletine...pa ih opet,treba naučiti pameti...ovaj poziv vrijedi za 1.Domobranski zdrug...za istočne susjede čisto dosta,čak i previše...!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare