To je to što me zanima!

'Šaptač konjima' poginuo je u nesreći: 'Bio si poseban čovjek'

ZABILI SE U NJEGA Dva mladića u Dugopolju su prešla u suprotni trak i udarili u automobil koji je vozio splitskog pjevača (29). Preminuo je na mjestu
Vidi originalni članak

Nismo još u stanju davati izjave, prevelik je to šok. Bio je stvarno dobar vozač, uvijek oprezan, kazao je član benda Smile, čiji je pjevač Igor Nešić (29) poginuo u prometnoj nesreći u Dugopolju.

U strašnom frontalnom sudaru dva automobila u srijedu oko 00.40 sati poginuo je Nešić, a vozač i putnik iz drugog vozila teško su ozlijeđeni.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vozač Volkswagen Passata, koji je vozio iz smjera Koprivna u smjeru Dugopolja, u Ulici Domovinskog rata prešao je u suprotni trak i ravno udario u Suzuki Vitaru kojom je upravljao Nešić.

U Volkswagenu su se nalazili I. K. (32) te M. P. (35), no do završetka ovog izdanja policija još nije bila utvrdila tko je od njih dvojice upravljao Passatom. Mlađeg su muškarca u kritičnom stanju prevezli u splitsku bolnicu, a 35-godišnjak je u teškom stanju, ali nasreću, izvan životne opasnosti.

STRAVIČNA NESREĆA U Dugopolju poginuo splitski glazbenik i instruktor jahanja

Očevid je tijekom noći obavila prometna policija te zamjenik županijskog državnog odvjetnika Žarko Štrbac, a bio je nazočan i Stanko Smodlaka, sudski vještak, kojem su naredili prometno-tehničko vještačenje. Kad ga obavi, bit će poznati odgovori na pitanja zašto su momci iz Volkswagena prešli u suprotni trak i kolika je točno bila brzina kojom su vozili... Sudeći prema posljedicama, kršu i lomu koji je ostao na automobilima, činjenici da su se nakon sudara zaustavili stotinjak metara jedan od drugog, vjerojatno je bila znatno viša od dopuštenih 50 km/h.

Mladić anđeoskoga glasa i velika srca, kažu njegovi prijatelji, nije bio oženjen niti je imao djece.

- Tragično nas je napustio naš dragi i dobri kolega, pjevač benda Smile Igor Nešić. Instruktor jahanja i istinski zaljubljenik u konje. Dragi naš kolega, sad pjevaj i galopiraj beskrajnim nebeskim stazama i počivaj u miru Božjem. Obitelji iskrena sućut. Dragi kolege glazbenici i svi mi koji smo stalno po noći na putu, pazite kako vozite, polako i oprezno - napisali su na društvenoj mreži njegovi kolege glazbenici.

Obiteljska prijateljica potvrdila je da su policajci u srijedu pokucali na vrata Nešićevih roditelja. Tragična vijest ih je slomila.

VIDEO: AUTI SMRSKANI Dugopolje: Jedan mrtav, jedan kritično u stravičnoj nesreći

Prema podacima MUP-a, do 4. ožujka ove godine na hrvatskim prometnicama poginulo je 40 ljudi. To je četvero ljudi više nego u istom razdoblju 2019.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • nori 🖖 05.03.2020.

    Dva na jednoga

  • melkiot 05.03.2020.

    jel bio vezan? Zašto na članku piše "pretpostavlja se frontalni sudar"? Ne, nije bio frontalni, NLO ih je digao i bacio na pod. Još jednom - jel bio vezan? To je najbitnija karika u svim sudarima. Ne bi vjerovali, ali svi automobili se uglavnom rade da se sve piga i mota do volana. Zona deformacije. Vidi se na Suzukiju. Imam osjećaj da nije bio vezan. Ako je i bio - radi konjine nije imao sreće. Uvesti smrtnu kaznu u RH!

  • 05.03.2020.

    jbt znak 40, a pogledaj na šta auti liče.nitko ovdje nije vozio ni približno ograničenju

Komentiraj...
Vidi sve komentare