To je to što me zanima!

Sara (2) je htjela dohvatiti bilježnicu i pala sa 5. kata

Policija ne traži kaznenu odgovornost roditelja, jer se radilo o nesretnom slučaju. Centar za socijalnu skrb kaže da obitelj nije bila problematična
Vidi originalni članak

Splitska policija neće kazneno goniti roditelje curice koja je u utorak navečer pala s petog kata zgrade u Splitu.  Djevojčica je preminula uslijed brojnih ozljeda u srijedu u 21 sat u KB Split od pada na beton s visine od 15 m. Nakon obavijesnih razgovora s majkom Tončicom (20) i ocem, kao i susjedima koji su kazali da je riječ o mirnoj i brižnoj obitelji, od policije je upućeno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu koje će slučaj privesti kraju. U tom spisu potvrđeno je kako je djevojčica pala kroz prozor u namjeri da dohvati bilježnicu koju je netom bacila, dok je majka u kuhinji prala posuđe. O cijelom slučaju je obaviješten Centar za socijalnu skrb iz kojeg je poručeno kako obitelj nesretne djevojčice nije bila problematična, a niti pod njihovom paskom, što upućuje da je riječ o nesretnom slučaju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • aranea 12.10.2007.

    kata...kao prvo jako mi je žao da si izgubila dijete...ali zar nisi onda svojim prvim komentarom sama sebi pljunula u usta...jer i ti si izgubila dijete! Dakle ako itko od nas može razumijeti majku onda si to ti... ne želim te podbadati...tragedija je bilo kome izgubiti dijete, ali nadam se da nisi izgubila dijete vlastitom nepažnjom??? Trenutkom kada nisi pratila dijete! Ovo je tragedija i nije ni mjesto ni vrijeme da se prepucavamo, ja sam samo htjela reći da nemamo pravo suditi majci...i ako je ikome teško onda je to njoj! Ja sam uvjerena da se i sama već dovoljno osječa krivom...nadam se da nema takvih dušebrižnika u svom životu kakav si ti i da joj sada daju iste takve savjete. Nadam se da će majka naći snagu i oprostiti sama sebi, zbog sebe, muža i dijece koju se nadam da će imati u budućnosti.

  • zadranin4ever 11.10.2007.

    bravo anarea....svaka cast

  • Xenci 11.10.2007.

    Desilo se šta se desilo,pretužno je,al to je bila sudbina!!! Roditelji oprez i otvoriti oči!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare