To je to što me zanima!

Sarajevo: Bivši vojnici traže da za njih nađu novac u budžetu

Njihov predstavnik Senad Hubijar istaknuo je kako ishod prosvjeda ovisi o odluci koju će u petak donijeti Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH
Vidi originalni članak

Oko 1.000 umirovljenih pripadnika Oružanih snaga BiH okupilo se u petak ujutro pred sjedištem Stranke demokratske akcije u Sarajevu. Prosvjeduju protiv odluke o proračunu za 2011. kojom je dogovoreno da nema sredstava za umirovljenike Oružanih snaga BiH. Nakon okupljanja krenuli su prema institucijama BiH. Njihov predstavnik Senad Hubijar istaknuo  je kako ishod prosvjeda ovisi o odluci koju će u petak donijeti Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

- Ako nas uvrste u budžet mirno ćemo se razići i neće biti nikakvih problema. U suprotnom, ne znam kako će reagirati pojedinci - rekao je Hubijar za Sarajevo-x.

Skupština je lani usvojila odluku da se vojnicima koji su do 23. 12. 1995. najmanje dvije godine sudjelovali u ratu, a kojima se zbog starosti nije mogla produžiti vojna služba, omogući prijevremena mirovina. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • domi30 31.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gile1389 30.12.2011.

    hahaha...nek idu u Iran

  • Čiko Spase 30.12.2011.

    nek ih placa onaj za koga su ratovali...

Komentiraj...
Vidi sve komentare