To je to što me zanima!

Sarajevo: Dva zrakoplova umalo se sudarila na pisti?

Kako piše As, katastrofa je izbjegnuta vještim manevrom jednog od pilota, a pogreška kontrolora mogla je biti kobna za mnoge putnike
Vidi originalni članak

Dva zrakoplova umalo se u ponedjeljak sudarila u sarajevskoj zračnoj luci. Kako piše sarajevski As, jedan avion polijetao s piste dok je drugi slijetao na nju. Katastrofa je navodno izbjegnuta vještim manevrom jednog od pilota, a pogreška kontrolora leta mogla je biti kobna za mnogobrojne putnike. Zbog kontrolorove pogreške navodno je održan i sastanak, no federalna Uprava za civilnu avijaciju bila je nedostupna za više informacija. Iako je sarajevski dnevnik As javio da je jedan od aviona bio Croatia Airlinesa iz te kompanije to su demantirali.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nebojsacolic 01.09.2008.

    Bosanci su poznati kao dobre zanatlije,sve oni to \'\'od oka\'\' izmjere \'\'precizno\'\',al\'eto malo su se ovaj put zajebali............

  • Ivan_ST 01.09.2008.

    ....\"no federalna Uprava za civilnu avijaciju bila je nedostupna za više informacija.\" - Kad su zasrali i skoro ubili više stotinjak ljudi! U npr. Njemačkoj se ovo na jednom aerodromu nemože desiti - di su sigurnosne mjere?

  • Danchy 007 01.09.2008.

    Ljudi moji, pa šta se to u zadnje vrijeme događa s avionima? Strašno! Često putujem avionom i nikad nisam imala nikakvih problema, ali nakon ovih par nesreća i nekakvih pogrešaka svega me je strah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare