To je to što me zanima!

Sarajevo: Eksplodirala bomba na Skenderiji, nema ozlijeđenih

U eksploziji koja je odjeknula oko 22 sata kod Ledene dvorane na Skenderiji nitko nije ozlijeđen, ali je počinjena materijalna šteta. Više će se znati nakon očevida
Vidi originalni članak

Jako se čulo. Prepali smo se i odmah istrčali van. Čuli smo da je eksplodirala bomba kod Ledene dvorane na Skenderiji - javila nam je u ponedjeljak navečer čitateljica iz Sarajeva.

U eksploziji koja je odjeknula oko 22 sata nitko nije ozlijeđen, ali je počinjena velika materijalna šteta. Više će se znati nakon očevida, javlja Klix.ba.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • imam svoj komentar 12.02.2014.

    Ovo poprima zabrinjavajuće razmjere. Nadam se da naše sigurnosne službe rade svoj posao.

  • Lina39 11.02.2014.

    Istog trena kada sam pročitala "eksplozija u Sarajevu" pred očima mi se pojavila slika čovjeka bez noge na ulici Sarajeva nakon eksplozije bombe tijekom rata.Ne daj Bože da se to ponovi ! Nije ovo samo socijalni bunt već je protkan i političkim težnjama nekih slojeva u BiH jer bomba nije rješenje za glad nego za neke druge namjere.Razmislite ljudi i zatražite pomoć ako ne možete sami jer je život kakavgod bio najveće čovjekovo blago.Sve se da riješiti ali se izgubljeni život ne može!

  • MarioCarević 11.02.2014.

    To je bolesna činjenica,što je jako puno oružja ostalo nakon rata,sada si zamislite da je ta bomba završila u neredima ovih dana,bačena u masu prosvjednika ili među policajce,nevažno!A toga ima k*o magle...

Komentiraj...
Vidi sve komentare