To je to što me zanima!

Sarajevo: Pucao po ljudima i ranio je ženu iz Bjelovara

Žene su bile u humanitarnoj 'Trci za ozdravljenje' i napadnute su dok su išle kući. Ranjene su Đurđa Kržak iz Bjelovara i Munira Hodžić iz Goražda
Vidi originalni članak

Đurđa Kržak iz Bjelovara i Munira Hodžić iz Goražda ranjene su u subotu oko 17 sati u blizini Vijećnice u Sarajevu. Đurđa je pogođena u desni kuk, dok je Munira pogođena u lijevu natkoljenicu. Napadač Ć.R. koji se predao policiji, prema za sada dostupnim informacijama, na žene je pucao nasumce i bez posebnog povoda. Obje žene sudjelovale su u humanitarnoj akciji 'Trka za ozdravljenje' i napadnute su dok su se vraćale kući. Žene su van životne opasnosti i zadržane su na Klinici za ortopediju i traumatologiju.
Glasnogovornica sarajevskog kliničkog centra Biljana Jandrić kazala nam je kako su ozlijeđene žene stabilno.
- One su još na Klinici za ortopediju i traumatologiju, a Đurđa Kržak je izrazila želju da u nedjelju izađe iz bolnice kako bi se vratila u Bjelovar. Ipak, o tome će odlučiti liječnici nakon što utvrde je li u stanju da danas napusti bolnicu - kazala nam je Jandrić.
Kako nam je kazao Irfan Nefić, glasnogovornik sarajevskog MUP-a, 63-godišnji napadač zadržan je u pritvoru. Dodao je da je Ć.R. istražiteljima izjavio kako se radilo o nesretnom slučaju.
- Točni detalji utvrdit će se istragom koja je u tijeku - kazao nam je Nefić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Choly 04.10.2009.

    još nije stigla vjest da je navijač sarajeva u neredima na širokom brijegu podlego ozljedama?i nekolicina navijača ranjeno iz vatrenog oružja :S Ovo je nemoguća država pozz

  • ćiribićka 04.10.2009.

    Dodao je da je Ć.R. istražiteljima izjavio kako se radilo o nesretnom slučaju. budala

  • sussi 04.10.2009.

    tamo svi naoružani , ni u sred dana nisi siguran ulicom ići , on naišo i pucao po ljudima tek tako pa će reći bolestan, treba sad pucati po njemu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare