To je to što me zanima!

Šarene zgrade u sivom Obrovcu: 'U Italiji bi svi bili oduševljeni. Ovdje kod nas treba vremena'

’Jezuš i Marija, pa kakva je ovo ludara’, rekla je Obrovčanka nakon što je vidjela žutu zgradu
Vidi originalni članak

Odlično je. Sve je promijenjeno kako treba. Stavljena je nova stolarija, malo je reći da smo oduševljeni. Promijenjena nam je i boja fasade, to nas nitko nije ni pitao, ali nama se sad sviđa ova mint zelena s malo crvene. Kad smo se tek uselili, bila je kremasto siva, a kasnije je sva propala od zuba vremena i nebrige. Svaka promjena dobro dođe, sigurno nije bilo lijepo vidjeti kad su se zgrade raspadale, a boje nikome nisu naškodile. Doduše, vidjeli smo i mi žutu zgradu, ali mislimo da je naša ljepša, kaže umirovljeni bračni par Mladen i Marija. Pedeset godina nisu mijenjali adresu, osim u Domovinskom ratu, a nakon pet mjeseci njihova zgrada je dobila među prvima novu fasadu.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Toma123 23.11.2023.

    U svakom slučaju obnova i hidro i termo i vizualno diže grad i izgleda kao da netko tu živi za razliku od onih starih boja iz komunizma. Uz ovakve promjene bi čovjek poželio biti dio te zajednice. Samo hrabro, sa dobrim konjem se uvijek diže prašina. Lijepi pozdrav svima u Obrovcu iz Zagreba!

  • nataodinata 23.11.2023.

    Da pojasnimo boje pročelja bira odgovorni projektant, obučen i ovlašten stručnjak. Koja j..... vlast, vijećnik, likovnog umjetnika se može konzultirati ali odluku donosi P R O J E K T A N T.

  • Zezanka 23.11.2023.

    Upravu je gospodje. Tko zna taj grad koliko je siv i deprimiran za gledati, uziva u bojama

Komentiraj...
Vidi sve komentare