To je to što me zanima!

Šarić: Ovo je prvi ozbiljniji pokušaj rušenja Milijana Brkića

Ivan Pandžić iz 24sata ne misli da će Curić odavati informacije, a Mladenka Šarić iz Večernjeg rekla je za N1 kako je teško procijeniti koliko će trajati, ali da je jasno kako je u tijeku politički obračun
Vidi originalni članak

Mislim da je riječ o zataškavanju, a i da pitate ljude, mislim da bi u nekoj anketi 90 posto njih reklo da misli da je riječ o zataškavanju, rekla je Mladenka Šarić iz Večernjeg lista u emisiji Točka na tjedan N1 televizije. Komentirala je i da kao laik ne može reći kako je moguće da nestane pravosudni spis. Ivan Pandžić iz 24sata dodao je kako je morala postojati bilješka, ako je Brkić dao izjavu u postupku i da je neobično da Pokupec nije obavijestila nadređene o tome. 

U IME BRATA I KAPITALA Nije moje, bratovo je: Brkiću je brat Jozo pokriće za bogatstvo

- Zanimljivo je i da na sudu nije ispitan krunski svjedok da je išlo curenje informacija. Možda će Brkić dokazati svoju nevinost, no nije ispitan ključan čovjek, nisu obaviješteni nadređeni i sve to puno smrdi - rekao je Pandžić koji je dodao da se tu radi o tome da stvari u društvu ne mogu ovako funkcionirati. 

- Teza koja se provlači u političkim krugovima je da je Milijan Brkić kada je odao te informacije - da je spasio državu - dodao je, na što je Šarić komentirala kako je to neprihvatljivo jer nitko od tih ljudi nije država.

SATIRIKON Vasin tajni kod: Kako je 'vadio' političare i dame iz skandala

Pandžić ne misli kako će Curić odati informacije, a na pitanje o ulozi Milijana Brkića, Šarić je komentirala kako je ovo prvi ozbiljan pokušaj njegova rušenja

- Meni se čini da je u ovom trenutku teško procjenjivati koliko će to trajati, ali jasno je da je u tijeku obračun - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • škver 07.10.2018.

    Postao je nebitan.

  • D E M O N 07.10.2018.

    Kažu mi neke gospođe ovdje, "da nije bilo njega ne bi bilo ni Hrvatske, da nije bilo takvih pisao bi ćirilicom". Gospođe drage, da nije bilo takvih mi bi sada bili napredna država. Ovako smo jadni i bijedni. Kosovo i Albanija su ispred nas.

  • D E M O N 07.10.2018.

    Ako hoćeš uspjeti u ovoj državi, moraš biti lopov, kriminalac ili ratni zločinac. Svima ostalima vrata su širom otvorena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare