To je to što me zanima!

Sarkozy gunđao tehničaru: Nisu te baš dobro odgojili!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Snimku na kojoj francuskom predsjedniku prije intervjua na TV postaji France 3 popuštaju živci u samo 24 sata pogledalo je skoro 400 tisuća ljudi
Vidi originalni članak

Na snimci su najmoćnijeg čovjeka Francuske iz takta izbacili djelatnici televizijske postaje France 3, a posebno tehničar koji nije uzvratio pozdrav kad je predsjednik stavio mikrofon i pozdravio ga.
- To je pitanje manira. Kad si gost negdje imaš pravo očekivati pozdrav... ili ovo nije javna služba... nevjerojatno. To će se promijeniti - gunđao je Sarkozy, koji je na kraju rekao i da radnik ne bi trebao raditi na državnoj televiziji.
Sarkozy je prošli tjedan najavio reformu javne televizije kojom želi postupno izbaciti oglašavanje i direktno imenovati predsjednika državne televizije.
Tada se okrenuo jednom od voditelja intervjua Gererdu Leclarku i pitao ga koliko je dugo vremena bio u Sibiru, misleći na to koliko je bio izoliran u francuskom medijskom prostoru. Par minuta kasnije Sarkozy je naciji pred kamerama smireno objašnjavao kako će spasiti EU s Francuskom kao predsjedateljem.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_24105 02.07.2008.

    šta se pravi gluo i šta uopće govori o odgoju!? francuzi, imate dobrog vođžu države

  • aurora84 02.07.2008.

    Ovaj čovjek mi je tako šarmantan, zgodan, seksipilan, pametan,.. ima neku karizmu u sebi, preposeban je. Puno puta se zna neprimjereno ponašati, preuzvišeno, ali to ne mijenja sliku o njemu. Joj kako zavidim Carli Bruni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare