To je to što me zanima!

'Šašava' prva dama: Tvrdi da su je oteli izvanzemaljci

Japan: Miyuki Hatoyama kaže i da je u prošlom životu poznavala Toma Cruisea te se nada da će s njim snimiti film. Muž vodi politiku kao ljubav...
Vidi originalni članak

Japanska nova prva dama Miyuki Hatoyama (66) zaokupila je pozornost medija i supruga gurnula u sjenu izjavivši kako su je izvanzemaljci odveli na Veneru. Žena premijera Yukija Hatoyame životni je  guru, makrobiotički entuzijast, autorica nekoliko kuharica, umirovljena glumica i dizajnerica poznata po suknji od zrna kave. Kaže da je u prošlom životu poznavala Toma Cruisea, tad je on bio Japanac, a sad se raduje snimanju filma s njim u Hollywoodu.
- Vjerujem kako bi shvatio da mu kažem 'dugo se nismo vidjeli' - kaže Miyuki. U knjizi "Vrlo čudne stvari koje sam srela" Miyuki piše da su je prije 20 godina iz kreveta oteli izvanzemaljci. Knjiga je postala veliki hit baš u vrijeme izbora, prošle nedjelje.
- Dok mi je tijelo spavalo, mislim da je moja duša kolala po trokutastom NLO-u i otputovala na Veneru. Jako je to lijepo mjesto i jako zeleno - napisala je. Premijer ne krije ljubav prema 'šašavoj' prvoj dami.
- Lakne mi svaki put kada dođem kući. Ona je kao baza za napajanje energije - kaže premijer, koji bi Japan trebao izvući iz najveće recesije koja je tu zemlju pogodila dosad. Ni premijer nije klasični političar. Ne voli istočnjačka pravila i odore, a kosa mu je uvijek razbarušena. U kampanji se zalagao za politiku punu ljubavi, zbog čega su ga protivnici proglasili izvanzemaljcem.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bluesky 03.09.2009.

    Bunika rules i u zemlji izlazećeg sunca...neka,neka bar su ljudi veseli i opušteni :-))))

  • dbanon_ri 03.09.2009.

    Poco loco!

  • trešnja 03.09.2009.

    Teško je povjerovati u sve to jer smo previše prizemljeni,ali to nije nemoguće,ako je netko duhovno razvijeniji i zreliji ! Osim ovog svijeta postoje još mnogi drugi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare