To je to što me zanima!

Sastanak Mosta: Zaštitar ne smije pustiti Prgometa unutra

Kako javlja reporterka N1 televizije, na ulazu stoji zaštitar koji drži popis pozvanih na sastanak, a na dnu papira piše da Dragi Prgometu nije dopušten ulazak
Vidi originalni članak

Most, odnosno Nacionalno vijeće te stranke i izabrani zastupnici, sastali su se danas u 10 sati u Zagrebu na sastanku na kojem se Drago Prgomet na kraju ipak nije pojavio. 

Kako javlja reporterka N1 televizije, na ulazu stoji zaštitar koji drži popis pozvanih na sastanak, a na dnu papira piše da Dragi Prgometu nije dopušten ulazak.

Podsjetimo, Drago Prgomet je jučer na Facebooku objavio da je dobio poziv izabranih zastupnika da sudjeluje na današnjem sastanku. S njime je Most samo nekoliko dana nakon izbora odlučio prekinuti suradnju jer se mimo znanja kolega išao tajno susresti s premijerom Zoranom Milanovićem. 

Međutim, iz Mosta je priopćeno kako se Prgomet sam pozvao na sastanak te da je stranka odlučila da će se s njime razgovarati tek nakon završetka pregovora. 

– Prgomet nažalost nastavlja nametati svoje stavove i postupke ostalim članovima Mosta, te postupa isključivo u skladu sa svojim osobnim potrebama, a ne interesima Mosta – poručili su jučer iz Mosta. 

No, budući saborski zastupnik Mosta i primoštenski načelnik Stipe Petrina rekao je za RTL Danas da je zaključak prošlotjednog sastanka na Plitvicama  da se Drago Prgomet pozove na sutrašnju klauzuru u Zagrebu. 

- Ja ne znam je li pozvan, ali znam da je zaključak zadnjeg sastanka, tog u Plitvicama, bio da se zove. I ja ne vidim razloga da zašto on ne bi došao ako smo se već tako dogovorili - kazao je Stipe Petrina.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare