To je to što me zanima!

Sastanak Predsjedništva HDZ-a: Ministri u srijedu pred Sabor

Nakon današnje sjednice u HDZ-u, budući ministri bi trebali već u srijedu pred saborske zastupnike, a Andrej Plenković bi kao novi hrvatski premijer već u četvrtak mogao na prvi službeni put u Bruxelles
Vidi originalni članak

Sjednica Predsjedništva HDZ-a i sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a održat će se u utorak s početkom u 17 sati u Središnjici HDZ-a na Trg žrtava fašizma u Zagrebu. Nakon današnje sjednice, budući ministri bi trebali već u srijedu pred saborske zastupnike, a Andrej Plenković bi kao novi hrvatski premijer već u četvrtak mogao na prvi službeni put u Bruxelles.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • liliana 18.10.2016.

    Sad se vidi da je HDZ obična ljevičarska stranka kad dozvoljavaju Plenkoviću da radi to što radi.Moj glas i glas moje obitelji nikad više neće dobiti HDZ.

  • croaticum 18.10.2016.

    Oslobađa li se Plenković uistinu krajnje desnice, koje "krajnje desnice", je li to samo privid ili neka nova "lončnica" iz Hdz-ove kuhinje? Još je prerano za predvidjeti koji pravac je uzeo Hdz brod sa Plenkovićem na čelu, ne zavaravajmo se, Hasanbegović ipak nije toliko veliki igrač da bi podijelio Hdz-ovo, za sada kompaktno vodstvo i biračko tijelo. Ima još nešto, tek sada Hasanbegović ima slobodne ruke, tek sada će moći ukazati na SVE nepravilnosti i morati će ga, ne samo čuti, nego i reagirati. Obuljen će tako i tako imati težak život, odsada će se Obuljen morati dokazivati, ispravljati i otkrivati šta se je sve radilo Hrvatskoj iza leđa. Vjerujem da Plenković ima dovoljno razloga da je to tako učinio, a ako ne, onda "nek mu je Bog u pomoći". Istina je da će ubuduće svi tzv antiFAŠISTI imati velikih problema.Odjednom im se je Plenković izmigoljio i ne može više biti cilj napada kao Ustaša niti Fašist, vodi li baš ovaj put ka tihoj lustraciji, ostaju li svi oni frljići, josipovići, pupovci, ali i oni prekodrinci krezubi?!

  • Drava_1 18.10.2016.

    Ostaje ministar hrvatskih branitelja i dalje Tomo Medvjed,Plenković poštiva izbor hrvatskih branitelja,svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare