To je to što me zanima!

Sastanak u HNS-u: Stigla Mrak Taritaš, ništa nije komentirala

HNS je izgubio mjesto gradonačelnice Zagreba, ali je možda dobio novu predsjednicu stranke, bile su prve reakcije nakon što su obznanjeni izborni rezultati...
Vidi originalni članak

Najuže vodstvo HNS-a neformalno se sastaje u podne, a sutra bi sjednicu trebalo održati Predsjedništvo stranke. Bit će to, kako javlja N1, prilika za analizu i raspravu vezano uz izborne rezultate, ali i medijske špekulacije da je šef stranke Ivan Vrdoljak dogovorio koaliciju HDZ- i HNS-a.

Još sinoć su se pojavile špekulacije da bi Ivan Vrdoljak sam mogao podnijeti ostavku.

- Ovo nije kraj, ovo je novi početak, izjavila je Anka Mrak Taritaš nakon objave rezultata lokalnih izbora, a danas je oko 11 sati stigla u stranačku središnjicu u koju je ušla bez komentara novinarima što je pomalo neobično za nju.

- HNS je izgubio mjesto gradonačelnice Zagreba, ali je možda dobio novu predsjednicu stranke, bile su prve reakcije nakon što su obznanjeni izborni rezultati.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • hrvatska u srcu 05.06.2017.

    stranka koja svoje rezultate izražava u promilima ako nepravimo usporedbu sa brojem fotelja u ministarstvima i članovima u kojekakvim odborima saborskim i nadzornim odborima u državnim firmama dolazimo do zaključka da su svi članovi uhljebljeni do trečeg koljena i krizmani i vjenčani kumovi članova takodje

  • Bucimir 05.06.2017.

    Mediji se raspisali o stranci koja ima manje od 2% potpore biračkog tjela!Sada kad su u rasulu i puno manje od toga!Zašto? U čijem interesu!Dosta nam je više mraka treba nam svjetlosti!U HNS-u je sigurno nema!

  • nedamhr 05.06.2017.

    mrak ima svjedoke koji ce svjedociti o krađi drzavnih novaca za obnovu u Gunji! pitamo se kako ta zena uopce jos hoda ulicama lijepe nase?! zasto ona nije vec na optuzenickoj klupi !????

Komentiraj...
Vidi sve komentare