To je to što me zanima!

Satima se čeka na slovenskoj granici, kolone prema moru

Najviše se trenutno čeka na graničnom prijelazu Macelj i do tri sata za ulazak u Hrvatsku, ali barem sat vremena čeka se i na ostalim prijelazima sa Slovenijom
Vidi originalni članak

Udarni vikend donio je nove prometne gužve, posebno na granicama i autocestama prema moru, a promet otežavaju i obilne kiše.

HAK u 11.20 sati javlja da se između Lučkog i Bosiljeva vozi usporeno u koloni na A1, ali i da je kolona na čvoru Zagvozd. Velike su gužve i između čvora Jankomir i Lučko.

U kolonama se vozi i od graničnih prijelaza Macelj i RUpa te od Kaštela i Plovanije, gdje je kolona duga dva kilometra.

KOLONE I NA GRANICAMA Udarni turistički vikend: Gužve na cestama, dva sudara na A1

Na graničnom prijelazu Macelj čeka se i do tri sata, a kako pišu slovenskenovice, zastoj je dug 13 kilometara.

Gužve su i na graničnim prijelazima Lupinjak gdje se čeka 2 sata, dok se nešto manje, oko sat i pol čeka na graničnim prijelazima Rupa i Jurovski Brod.

Na ostalim graničnim prijelazima Hrvatske sa Slovenijom čeka se otprilike sat vremena.

I na graničnom prijelazu Gunja s Bosnom i Hercegovinom se čeka 2 sata. Na granici sa Srbijom, na izlazu iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo čeka se i do četiri sata.

Iz HAK-a su stavili obavijest da su zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemiološkihkontrola na većini graničnih prijelaza moguća čekanja.

Idi na 24sata

Komentari 156

  • 17.07.2021.

    Eto ja ne čekam gdje god idem., po sat vremena na granici sa BiH., Fucking hell

  • 17.07.2021.

    neki dan išao rezervirat neki apartmaničić na nekih tjedan dana. Cijena sitnica. 80 eurića za zrak. Pitam gospođu moze li za 50. Kaze da ne moze jer imaju očekivanja (sve zbog ovakvih vijesti)da ce biti velika potraznja i ne kisle spuštati cijene. Lijepo se zahvalim i kažem da me zove u slijedecih nekoliko dana ao se predomisli. Za 2 dana nakon jednog od "udarnih vikenda"dobivam poziv i naravno da moze za 50. Zahvalim se i kazem da niti da mi plati ne bih došao.Tako da ovakve vijesti o navalam nisu baš dobre za nas domace turiste.Ovdje govorim iskljućivo za moj primjer.

  • ekonomist1 17.07.2021.

    Hrvati, ne idite na more jer stranci dolaze. to je poruka. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare