To je to što me zanima!

Satnik Pavković: Dizao sam im nogavice da pokažem proteze

Kreće u pravnu bitku: Osiguranje satniku Marku Pavkoviću ne priznaje da je 100-postotni invalid. Liječnici na Mirovinskom nisu mu htjeli priznati potpuni invaliditet
Vidi originalni članak

Satniku Marku Pavkoviću (43), koji je u ožujku po povratku iz Afganistana ostao bez obje potkoljenice nakon što je na njega automobilom naletjela profesorica, Croatia osiguranje je umjesto milijun isplatilo 220.000 kuna odštete, piše Večernji list. U osiguranju tvrde da Pavković nije 100-postotni nego 80-postotni invalid. Pavković kaže kako su njegovi problemi počeli u listopadu nakon što je u Mirovinskom osiguranju podnio zahtjev za utvrđivanjem stupnja invaliditeta.

- Morao sam dizati nogavice da im dokažem da hodam na protezama. Liječnica mi je tada ustanovila da sam 60-postotni invalid jer mi je jedna noga odrezana iznad koljena, no imam funkcionalan kuk, a na drugu koja je u istom stanju, mogu dobiti samo 20 posto jer nije riječ o dva, nego o jednom parnom organu - rekao je Pavković. Kaže da mu upravo zbog tretmana na Mirovinskom u osiguranju ne žele isplatiti milijun kuna. Osiguranju zamjera i jer im, kaže, MORH po svakom kontingentu koje ode u Afganistan isplati 3,5 milijuna kuna. Unajmio je odvjetnika i kreće u pravnu bitku za svoja prava.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • bijesni 21.12.2010.

    vjerovatno bi trebao podmazati nekome od našeg ministra kojeg svi zovu 10% pa do same drugarice jace... ma samo par somova eura i moj prijatelju dobio bi otpremninu i orden domovinske zahvalnosti kao i mnogi koji se kriju po listama branitelja.. ŽALOSNO ALI STVARNO .....i što je još žalosnije istinito je

  • šaptačica 21.12.2010.

    liječnici nisu htjeli priznat potpunu invalidnost???? takvi su nam doktori!!fuj

  • kristian 20.12.2010.

    Bori se satniče, bori se kao što si se borio 91. Ne daj govnarima koji su pljačkali ovu jadnu i ispaćenu zemlju da opljačkaju i tebe. Hrvatska je uz tebe! Svi mi koji smo krvarili za ovu zemlju smo uz tebe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare