To je to što me zanima!

Saudijac iz konzulata nosio po ulici odjeću ubijenog novinara?

Istražitelji smatraju da je Madani, koji je iste isitne i građe kao ubijeni, treba poslužiti kao dvojnik novinara za nadzorne kamere i pomoći u prikrivanju zločina...
Vidi originalni članak

Jedan od 15 Saudijaca koji se sumnjiče za ubojstvo novinara Jamala Khashoggija, nosio je navodno njegovu odjeću, javlja CNN koji je objavio snimke sigurnosnih kamera. Na njima se vidi muškarac u identičnoj odjeću u kakvoj je Khashoggi ušao u konzulat.

Turski službenik koji je razgovarao s novinarima CNN-a tvrdi da su snimke nastale na dan novinarova ubojstva, 2. listopada. Čovjek na sebi ima Jamalovu odjeću, naočale i lažnu bradu. 

ZA SMRT KRIV SAUDIJSKI PRINC? 'Ne znamo gdje su ostaci tijela, njegova smrt je velika greška!'

Čovjeka na snimci identificirali su kao Mustafu al-Madanija. On je bio dio skupine za koju istražitelji sumnjaju da je brutalno smaknula novinara. 

TRUMP RAZMATRA SANKCIJE: 'Nisam zadovoljan saudijskim objašnjenjem o smrti novinara'

Istražitelji smatraju da je Madani, koji je iste isitne i građe kao ubijeni, treba poslužiti kao dvojnik novinara za nadzorne kamere i pomoći u prikrivanju zločina.

UBOJSTVO U ISTANBULU EU pozvao na cjelovitu istragu smrti saudijskog novinara...

Otkriveno je i kako je Madani u konzulat ušao četiri sara ranije. Nije imao bradu, a odjeća mu je bila potpuno drukčija od one u kojoj je kasnije uzašao.

Zaručnici koja je Jamala čekala ispred konzulata, zaštitar je rekao kako Jamal vjerojatno izašao na stražnja vrata. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • opančar 22.10.2018.

    dobit će saudijci po tamburi od irana, samo nek se glupiraju.

  • laky03348 22.10.2018.

    a što će više Jamalu odječa kad su ga ove životinje samo zato što je pisao istinu,raskomadale i tko zna gdje je,pa si njegov kolega njegovu odječu uzeo,a još jedno 3 dana i sve će se zaboraviti,a čovjeka više nikad,a samo zato što je bio pravedan,i istinu govorio.

  • 22.10.2018.

    Uzas,to ne mogu raditi ljudi! -A ovo isto ne razumjem ...koji je iste istine i gradje...???

Komentiraj...
Vidi sve komentare