To je to što me zanima!

Saznao za aferu pa izbo ženu 30 puta pred djecom

Bijesni suprug napao je ženu, koja je bila šefica poslovne analize u Vodafoneu, otkrivši da ima ljubavnika. Ubio ju je pred njihovo dvoje djece...
Vidi originalni članak

Direktoricu Vodafonea, Sally Sinclair (40), ubio je suprug Alisdair (48) pred očima njihovo dvoje djece nakon što je priznala da ima aferu. Izbo ju je nožem više od 30 puta.
- Nemoj Alisdaire, molim te nemoj - preklinjala ga je.
Nakon što ju je ubio u njihovoj kući u Amportu, predao se policiji. Tvrdio je da ju je ubio u samoobrani nakon što je ona njega napala nožem. Obdukcija je pokazala, osim više od 30 ubodnih rana, duboku posjekotinu na njezinom vratu. Tužitelj Christopher Parker rekao je na sudu u Winchesteru kako je njezin muž volio kontrolirati te da je bio preosjetljiv. Upravljao je zajedničkim financijama. Sally nije imala ni svoj račun. Prije ubojstva, brak od 20 godina bližio se kraju. Sinclar je otkrio da ima ljubavnika. Našao je poruku koju je napisala kolegi. Završavala je riječima 'Žudim za tobom'. Ubio ju je pred njihovo dvoje djece. Jedno dijete čulo je kako je ispituje je li našla novog muškarca. Na početku je poricala, ali je na kraju priznala.
- Ali, rekla si da si lezbijka - vikao je na nju.
Dijete je vidjelo da su oboje imali noževe, ali da je samo Alisdair napao. Ubo ju je u nogu i obraz. Alisdair sve poriče.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • velda 15.10.2009.

    Od ovog teksta više me šokiraju komentari da je sama to tražila! Prema tom modelu ponašanja svaka žena koja sazna da je prevarena ima \"pravo\" ubiti muža. Kako bi samo malo muškaraca ostalo. Ali ne, mjerila su ipak dvosturka...

  • virusica 14.10.2009.

    Brak nije tamnica, iz njega se može izać, ako ti žena prizna da ima ljubavnika to je njezin izbor i pravo, on može samo sudski zatražit razvd braka, ne smije ni glas podići na nju, pa nije njegovo vlasništvo da liječi na njoj svoje frustracije jer si je našla boljeg!

  • odbojkasica zd 14.10.2009.

    eto na...pa se ti sevi okolo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare