To je to što me zanima!

Scene kaosa iz Sabora svjedoče nam da smo dotaknuli dno

Razina komunikacije saborskih zastupnika, koji očito zaboravljaju gdje su, nisu primjereni ni za ulicu, a kamoli za krovnu instituciju države. Ništa bolji nisu ni Plenković i Milanović koji se verbalno napucavaju
Vidi originalni članak

Omalovažavanja i vrijeđanja način su na koji se međusobno razračunavaju zastupnici vlasti i oporbe, no ovoga tjedna otišli su korak dalje pa je umalo došlo do fizičkog obračuna između Hrvoja Zekanovića i Mire Bulja. Nije to prvi put da smo svjedočili incidentima u sabornici ili izvan nje. U danu u kojemu se istovremeno održavala sjednica Antikorupcijskog vijeća i predstavljanje izvješće o radu Vlade Andreja Plenkovića u Saboru, sve je slutilo na kaos, a to smo i dobili. Hrvoje Zekanović, novopečeni član vladajuće većine, jedini se od pozicije u Maloj vijećnici pojavio na sjednici Vijeća s jednim ciljem - napraviti totalni cirkus. Tome je pripomogao Nino Raspudić, koji ga je dodirivao mikrofonom po ušima i ometao njegovo izlaganje. Zekanović mu je pokazao srednji prst i nazvao ga majmunom, a bilo je tu i drugih uvreda. Zekanović je izbačen, određena je stanka kako bi se strasti primirile, no na hodniku je situacija eskalirala, kad je novopečeni član vladajućih sipao uvrede i naletio na Bulja. Našli su se u klinču, a razdvajao ih je Bojan Glavašević.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 24.10.2022.

    Lako za njih kojima je ionako svejedno. Puno više to dno pokazuje realno stanje u gospodarstvu, obnovi, nema niti jedne promjene..

Komentiraj...
Vidi sve komentare