To je to što me zanima!

SDP: O isključenju Mirele Holy iz stranke nije se raspravljalo

U slučaju da je isključe Mirela Holy bi se navodno pridružila skupini ekoloških udruga pod nazivom Plavi forum, među kojima je i Eko Kvarner Vjerana Piršića
Vidi originalni članak

U SDP-u se navodno razmišlja o tome da se Mirelu Holy izbaci iz stranke zbog nanošenja štete njezinom ugledu, piše Novi list. Posebice se to sada očekuje nakon što premijer Zoran Milanović ponovno nije stao iza Holy, koja je rekla da joj je Čačić i fizički prijetio. 

- Ne znam hoće li me isključiti, ali više me ništa ne bi iznenadilo nakon svega. Ako stranka tako odluči, ja im neću raditi probleme - rekla je Holy. 

Navodno bi se u tom slučaju Holy navodno pridružila skupini ekoloških udruga pod nazivom Plavi forum, među kojima je i Eko Kvarner Vjerana Piršića.  

No, Holy tvrdi da ona sama zasad ne planira otići iz SDP-a. -

- Ako me samo zamole da odem, ja ipak ne budem. Ne mislim da sam se o išta ogriješila - kaže Holy.

SDP: Nećemo komentirati tračeve

Ipak, u nedjelju popodne SDP se oglasio kratkim priopćenjem  u kojem navode kako se o isključenju Mirele Holy iz stranke nije raspravljalo, niti je u vezi s tim planirana izvanredna sjednica Predsjedništva.

- Niti jedan tekst ili prilog o tome nije došao niti je potvrđen iz službenog ili neslužbenog izvora u SDP-u. Štoviše, demantiran je - poručili su iz SDP-a. Dodali su kako tračeve  neće komentirati ni sada ni ubuduće.

Idi na 24sata

Komentari 385

  • polo60 11.07.2012.

    Oni neče komentirati tračeve super ,a ja kažem da čemo mi biti gladni od njihovih tračeva .

  • vidovitiB 11.07.2012.

    gazimire ...spustit će se opet gusta magla ...a onda si najebo ti i tvoj guzni nastavak Milanović

  • Yassa 11.07.2012.

    nije neka krasotica ali ima pravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare