To je to što me zanima!

SDP dao potporu Damiru Bajsu u utrci za bjelovarskog župana

U utorak je u Bjelovaru potpisan sporazum između ŽO SDP-a i aktualnog župana, Damira Bajsa, i njegove nezavisne liste, kojim mu Socijaldemokrati daju potporu...
Vidi originalni članak

U utorak je u Bjelovaru potpisan sporazum između ŽO SDP-a i aktualnog župana, Damira Bajsa, i njegove nezavisne liste, kojim Socijaldemokrati daju potporu Bajsu na predstojećim lokalnim izborima. Saborski zastupnik i predsjednik ŽO, Vedran Babić je kazao kako su na razini županijske organizacije odlučili jednoglasno da stanu iza Bajsa iz razloga što su Bajsu iznad stranačkih bili interesi Bjelovarsko – bilogorske županije.

- Iako smo oporba u županijskoj vlasti bitna je činjenica da smo uvijek naišli na suradnju kao konstruktivna oporba kada su bili u pitanju projekti bitni za županiju – pojasnio je Babić. Kazavši kako je ŽO SDP-a bio „most“ preko kojeg se ostvarila dobra suradnja Bajsa s Vladom za vrijeme mandata Zorana Milanovića. Navodeći primjer izgradnje pruge Sv. Ivan Žabno – Gradec, koju je inicirao Bajs, a prihvatila je SDP-ova Vlada. 

Zahvaljujući se na potpori Bajs je kazao kako je ovim sporazumom definirana samo potpora koju SDP-e daje njemu, dok će se o ostalom dogovarati u tijeku.
 
- Nije baš uobičajeno da se prihvaćaju prijedlozi iz oporbenih redova, ali  mi smo uvažavali svaku dobru ideju bez obzira od kuda ona dolazi. Bili od vladajuće većine ili iz oporbenih redova, jer nam je cilj razvoj i bolji život stanovnika županije – kazao je D. Bajs. Spominjući prugu koja je zahvaljujući nadstranačkim interesima prva koja se u posljednjih 50 godina gradi u Hrvatskoj. 

Pruga će omogućiti Bjelovarčanima bolju povezanost sa Zagrebom, čime će se udaljenost do Zagreba proći za manje od sat vremena. Čime će Bjelovar ući u Zagrebački prsten koji će omogućiti bolje uvjete za život, ali i razvoj gospodarstva. 
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Yugonostalgicar 14.03.2017.

    Di su sad opet ovog iskopali ??

  • zemuncevic 14.03.2017.

    Al se nazdero,djavo ga ponio!!!!

  • njuska70 14.03.2017.

    Jel to ovaj sto voli puno da krade pa nikom nista jadan je bjelovar ako dojde ovaj jazavac

Komentiraj...
Vidi sve komentare