To je to što me zanima!

HNS protiv SDP-a: Dio odluka je donesen protiv naše volje

Dio odluka koji je donesen, donesen je protivno našoj volji. Naš prijedlog kojega smo podržali je da se traži mišljenje Ustavnog suda, rekao je Jozo Radoš (HNS)
Vidi originalni članak

U saborskim hodnicima moglo se čuti kako je SDP vrlo iznenađen postupkom koalicijskog partnera koji nije podržao odluku o raspisivanju referenduma. 

Jozo Radoš (HNS) kazao je da su se razlike po pitanju ocjene ustavnosti referendumskog pitanja pojavile još u vrijeme konzultacija, ali tvrdi da to pitanje ne ugrožava funkcioniranje Vlade i da nema nikakvih poteškoća u funkcioniranju koalicije. Upitan nije li HNS ovime koalicijskog partnera doveo u neugodan položaj budući da su oni odradili "prljavi posao" raspisivanja referenduma, odgovara:

- Dio odluka koji je donesen, donesen je protivno našoj volji. Naš prijedlog kojega smo podržali, iako nismo uputili jer je već bio u proceduri, je da se traži mišljenje Ustavnog suda i on nije prihvaćen. Prihvaćeni su amandmani HDZ-a bez konzultacija s HNS-om i uz naše suzdržano stajalište. To su odnosi koji od prije nisu bili do kraja usklađeni. No, nije to bio nikakav udar na SDP, prema tome ne bi trebalo biti poteškoća. Svatko odgovara za svoju poziciju - ustvrdio je Radoš.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Jamo 09.11.2013.

    zdravstveniodgoj.com "Koristeći iste taktike kao i gay aktivisti, pedofili su počeli tražiti sličan status argumentirajući svoje zahtjeve tvrdnjama da je njihova želja za spolnim odnosima sa djecom vrsta seksualne orijentacije koja se ne razlikuje od heteroseksualne ili homoseksualne. Kritičari homoseksualnog načina života već dugo tvrde da kada jednom takvo ponašanje postane prihvaćeno kao „alternativan način života“ ili seksualna orijentacija, nema više granica glede prijedloga za prihvaćanje drugih spolnih orijentacija. Zagovaratelji gay prava kategorički su takve tvrdnje odbijali i tvrdili da se to neće nikada dogoditi. No to se ipak dogodilo te su psiholozi počeli redefinirati pedofiliju na isti način kao što su redefinirali homoseksualnost nekoliko godina u nazad. Do sada nezamislive izjave o prihvaćanju i normalizaciji pedofilije, počeli su davati istaknuti psiholozi i seksolozi, a sve u cilju pripremanja terena za normalizaciju i dekriminalizaciju pedofilije. Povijest se ponavlja..." Nevjerojatno !!!!!! Kad ovo pročitam ne mogu vjerovati da se ovo događa blizu nas. Zato treba otići na referendum i glasati ZA,

  • Semper5 08.11.2013.

    Jozo Radoš - čovjek koji je uništio HV kad je bio ministar obrane, te prebjeg iz HSLS-a. Gdje se može nešto "ušićariti" - eto Joze.

  • laki-luka 08.11.2013.

    Još malo i tebi je ozvonilo.Milanović je već počeo pričati kako je popuš..

Komentiraj...
Vidi sve komentare