To je to što me zanima!

SDP-ov Saić traži referendum o ostavci predsjednika stranke

Unutarstranački referendum već je zatražio niz članica i članova stranke, a sam predsjednik SDP-a pozvao je 19. rujna na podnošenje službenog prijedloga, napisao je Saić
Vidi originalni članak

Nakon što na posljednjem Predsjedništvu SDP-a nije bilo riječi o zahtjevu za raspisivanje referenduma među članstvom jesu li za unutarstranačke izbora, predsjedniku Glavnog odbora Eriku Fabijaniću stigao je prijedlog da se ta točka uvrsti na dnevni red sljedeće sjednice tog stranačkog tijela.

'TO SE TAKO NE RADI' Bero poručio kolegama u SDP-u: 'Račan se okreće u grobu...'

Prijedlog o raspisivanju referenduma na kojem bi se SDP-ovci izjašnjavali jesu li za opoziv predsjednika SDP-a i raspisivanje unutarstranačkih izbora predao je član Glavnog odbora SDP-a Danijel Saić.

AGONIJA SE NASTAVLJA Milanka Opačić napustila SDP: 'Ja ne želim rastakati stranku'

Razlog je, navodi, neodrživo stanje u stranci u kojoj očito postoji ozbiljna kriza, a koja se očituje kroz nepovjerenje u sposobnost predsjednika SDP-a da kvalitetno obnaša dužnost. 

TOMISLAV KLAUŠKI Kako će srušiti HDZ kad ne mogu srušiti ni ubogog Beru?

- Niz članica i članova stranke, kao i niz lokalnih i županijskih organizacija već je pozvalo predsjednika SDP-a na ostavku, što on odbija učiniti. Održavanje unutarstranačkog referenduma već je zatražio niz članica i članova stranke, a sam predsjednik SDP-a pozvao je 19. rujna 2018. godine na podnošenje službenog prijedloga za organiziranje referenduma kako je propisano Statutom SDP-a, što ovim putem i činim - stoji u prijedlogu koji potpisuje Saić. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Smoke_on_the_Water 03.10.2018.

    Bolje da naprave istražno povjerenstvo 😂😂😂

  • Istvan Serekesz 03.10.2018.

    Ovi su sami sebi dovoljni.....nitko im ne treba.............

Komentiraj...
Vidi sve komentare