To je to što me zanima!

SDP-ovci su popili kave za 600 kn, Bandić sve platio

Čelni ljudi SDP-a našli su se u Vukovaru. Dogovarali su projekte za taj grad. Kasnije su otišli na kavu. Račun je gotovinom platio Bandić
Vidi originalni članak

Na poziv SDP-ova gradonačelnika Željka Sabe, u Vukovaru su se u ponedjeljak okupili SDP-ovi župani i gradonačelnici predvođeni predsjednikom stranke Zoranom Milanovićem i stranačkim kandidatom za predsjednika Ivom Josipovićem. No, osim načelne potpore Vukovaru SDP-ovci nisu htjeli imenovati nijedan konkretan projekt u kojemu će sudjelovati. Tek je Milanović naglasio da mu je premijerka Jadranka Kosor pismeno najavila kako će u sljedećem rebalansu proračuna "vratiti Vukovaru oduzetih 10 milijuna kuna u prethodnom rebalansu". Nakon sastanka SDP-ovci su otišli u obližnji kafić popiti kavu. Račun od 600 kuna platio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Račun je platio gotovinom. U Spomen domu Ovčara, pak, Sabo je sve svoje kolege praktički natjerao da nešto kupe u suvenirnici te na taj način potpomognu udruženju logoraša.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • japs 20.07.2009.

    Bitno je njima da su se oni svi pokazali u Vukovaru. A tih 600 kn mogli su dati u humanitarne svrhe. Trebao je nas gradoacelnik kupiti pola kg kave u prodavaonici pa bi se svi napili turske kave a te novce ostaviti za puno potrebnije stvari. A i mogli su samo prosetati gradom............... bez kave u kaficu.

  • Ray Barone 20.07.2009.

    Kladim se da je bila gužva na WC-u...

  • smoker35 20.07.2009.

    jesam sdp-ovac,ali mislim da su to trebali iz svojih đepova platiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare