To je to što me zanima!

SDP-ovci šute o svojoj kolegici Holy, ne žele ništa komentirati

Što se tiče naše kolegice zastupnice, stranka je vrlo jasno iznijela svoj stav. Od jučer do danas se ništa nije promijenilo. Sve sam rekao, kazao je Igor Dragovan
Vidi originalni članak

Igor Dragovan je nakon sjednice Kluba zastupnika SDP-a rekao kako je s kolegama i resornim ministrima raspravljao nove zakone. Odgovore na pitanja o Mireli Holy vješto je izbjegao.

- Što se tiče naše kolegice zastupnice, stranka je vrlo jasno iznijela svoj stav. Od jučer do danas se ništa nije promijenilo. Sve sam rekao, kolegica je članica našeg kluba i stranka je dala priopćenje u kojem sve stoji - rekao je te istaknuo važne zakone, koje Sabor ovih dana treba raspraviti. 

Ministar Željko Jovanović samo je kratko rekao kako vjeruje da će Holy dati veliki doprinos radu Kluba.

Holy nije komentirao ni ministar Mirando Mrsić. Što se tiče sindikata, poručio je kako se nada da će u srijedu dobiti povoljan odgovor.

- Ova Vlada ne pristaje na ucjene, na trgovinu, u ovoj Vladi nema posebnih sastanaka u četiri oka, nema dogovora ispod stola. Zakon o reprezentativnosti je sada u saborskoj proceduri i to je mjesto gdje razgovaramo. Zakon o reprezentativnosti nema nikakve veze s pregovorima o materijalnim pravima temeljnog kolektivnog ugovora - rekao je Mrsić.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • sizif1984 11.07.2012.

    E moja Holy, "You have much to learn young padawan.." Dobrodošla u politiku :)

  • antiprotiv 10.07.2012.

    U SDP-u navodno svako moze imati svoje misljenje ali sada smo vidjeli da to bas i nije tako. Vjerojatno mogu imati svoje misljenje ako je isto sa Milanovicevim, u protivnom vidjet cemo. Sto ce se dogoditi Hollyci moramo zapamtiti i kazniti na iducim izborima.

  • ZMIJA1 10.07.2012.

    ništa čudno, svatko čuva svoju fotelju, kad bi netko stao na njenu stranu samim tim činom bi bio obilježen

Komentiraj...
Vidi sve komentare