To je to što me zanima!

SDP pada: Podrška HDZ-u raste treći mjesec za redom

U ovom trenutku SDP ima 27, a HDZ 22 posto potpore. U svibnju razlika je bila 14 posto, dok sada iznosi tek 5 posto. 64 posto ljudi misli da idemo u lošem smjeru
Vidi originalni članak

Dnevnik Nove TV objavio je redoviti Crobarometar agencije Ipsos Puls. U ovom trenutku SDP ima 27, a HDZ 22 posto potpore. Već treći mjesec potpora SDP-u pada, a HDZ-u raste. U svibnju razlika je bila 14 posto, dok samo 90 dana kasnije iznosi tek 5 posto.

Do pada SDP-a vjerojatno su dovele ekonomska situacija, slučaj Mirele Holy, te Milanovićeva obrana Radimira Čačića.

Da zemlja ide u lošem smjeru misli 64 posto građana, dok ih 24 posto smatra da idemo u dobrom smjeru. Optimistični su birači SDP-a i to njih 59 posto, dok je među HDZ-ovim biračima njih 78 posto pesimistično. 

>> Više pročitajte OVDJE


Idi na 24sata

Komentari 103

  • dahhmal 23.07.2012.

    Ova vlada je ogromno razočarenje, obećavali su nam brda i doline a kad su došli na vlast uzeli su sve kaj su mogli. Sramotno kak samo pritišču radnike kako bi im smanjili prava i plaće dok za to vrijeme stavljaju svoje ljude u fotelje i dižu si plaće kak to da se vlada nikad ne oglasi kad si razni menađeri ( državnih firmi) povećaju plaće i otpremnine.Lijepo vi ukinite otpremnine pa će biti za radnika i božičnica regres i dar za djecu.

  • najiram 10 22.07.2012.

    odlazite nema mjesta za fašizam vrijeme vas je pegazilo

  • najiram 10 22.07.2012.

    a izabrali ste sdp i hitler je bio na čelu sdp njemačke. kaj se ćudite i on je mislil da je nezamjenjiv. tko god ja dugač mislil pojela ga je noć tak isto i kuku lele kalicija tko drugač misli poje ih noć

Komentiraj...
Vidi sve komentare