To je to što me zanima!

SDP: Šuker je nesposoban i ne zna napraviti proračun

Rezanjem rashoda i svih stavki proračuna, a da se pri tome ne diraju plaće, mirovine i socijalna davanja, uštedjelo bi se do 5 mlrd. kn, kaže SDP
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor spava već sedam godina, prvih šest u sjeni Ive Sanadera, a u prvoj godini svog mandata još čvršće spava jer nije napravila ništa. Umjesto da se svađa s oporbom neka prione poslu i napravi ono za što je plaćaju građani - rekao je Gordan Maras iz SDP-a u utorak te dodao kako rebalans proračuna kasni već pola godine te da nema više mjesta za nova zaduživanja i nove poreze. Ministra financija Ivana Šukera smatra neposobnim jer, kako kaže, on ne zna raditi proračun. Rebalans je, rekao je, podloga za nova zaduženja.
- Rezanjem rashoda i svih stavki proračuna, a da se pri tome ne diraju plaće, mirovine i socijalna davanja, uštedjelo bi se i do pet milijardi kuna i samo u tom slučaju bi SDP podržao rebalans proračuna- rekao je Maras. Davor Bernardić, šef zagrebačke organizacije SDP-a, državnu blagajnu usporedio je sa protočnom blagajnom. Kosoričine antirecesijske mjere su, kaže, samo produžile krizu.
- Jedina šansa je da se napravi aktivna strategija zapošljavanja, sustav poreznih olakšica i poticaja za investitore - rekao je Bernardić.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • SunTzu 17.08.2010.

    mi smo na MBA ucili od STRANIH analiticara da je najveci napredak Hrv. bio od 2001 do 2003...stoga sumnjam da bas nis nisu radili!!!!

  • SunTzu 17.08.2010.

    a lupajte minuse i dalje je istina!

  • 17.08.2010.

    sve 5,samo zasto tako revno niste radili kad ste bili na vlasti???

Komentiraj...
Vidi sve komentare