To je to što me zanima!

SDP u napadu: 'Najgora vlada ikada i to ne samo u Hrvatskoj'

Vlada postoji, formalno, ali ovakva bolje da ne postoji. Premijer bez podrške, prvi potpredsjednik Karamarko, šest mjeseci potpunog nerada, objavio je Maras
Vidi originalni članak

I dok se očekuje rasplet političke krize, SDP-ovci ne prestaju 'udarati' po ionako krhkoj Vladi. Gordan Maras je na Facebooku objavio kako 'Vlada postoji, formalno, ali ovakva bolje da ne postoji'. 

- Premijer bez podrške, prvi potpredsjednik Karamarko, šest mjeseci potpunog nerada, najgora vlada ikada i to ne samo u Hrvatskoj - objavio je Maras. 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Blues anđelica 07.06.2016.

    SDP u napadu ??? SDP je u napadu od kada su izgubili izbore, i čini mi se da im je to jedina aktivnost za Hrvatsku od tada...ups...za sebe..

  • SamoJedanPoljubac 06.06.2016.

    Rugala se sova sjenici....Zanimljivo je da EK to isto tvrdi za prošlu Vladu.Skloniji sam vjerovati EK-u za razliku od Marasa i SDP-a.Što se ono dogodilo sa poticajima iz EU??Zašto su zaustavljeni??Tko je ono kriv??Tko ono bješe ministar u prošloj Vladi??Zašto se šuti o ovoj ogromnoj malverzaciji u režiji prošle Vlade???Za koliko nas je ono love zadužila bivša Vlada??Što ono bješe oko Zagreb Towera??Da nabrajam još??Molim da drug Maras odgovori na ova pitanja.Ovo je ono samo par njih za početak,imam ih ja još.

  • lollalollita 06.06.2016.

    jako losi,a vi ste stepenicu do...

Komentiraj...
Vidi sve komentare