To je to što me zanima!

SDP u Saboru: Kosor vozi zavezanih očiju kao Miško

Hrvatski sabor će raspravljati o Prijedlogu zakona o jamstvenom fondu za gospodarski oporavak i razvoj. Jamstveni fond iznosi 2 milijarde kuna
Vidi originalni članak

Mjere za gospodarski oporovak, koje predviđaju kreditiranje poduzeća uz jamstvo države, tema je o kojoj raspravljaju zastupnici Sabora. Krediti bi se davali na rok od najmanje tri do najviše 10 godina, ali još se ne zna po kojoj kamatnoj stopi. Zastupnici su složni da su ove mjere nužne i dobre. Ipak Željka Antunović (SDP) kaže da su one 'andol' u odnosu na probleme gospodarstva. Pozvala je Vladu da 'utvrdi pravu dijagnozu kako bi se vidjelo što se može liječiti lijekovima, a što treba odstraniti kirurškim putem'.
- Nemojmo dozvoliti da pacijent koji je od obične temperature, prešao u groznicu i pao u komu da završi na aparatima za oživljavanje - slikovita je poruka SDP-ovke koja napominje da se moraju provesti sve reforme. Gordan Maras (SDP)  prisjetio se kultnog filma 'Tko to tamo peva' i scene s Miškom koji zavezanih očiju vozi autobus. Situaciju je prenio u našu stvarnost ustvrdivši da je ministar Šuker zavezao oči premijerki Kosor koja sada mora tako voziti.
- Tako Vlada vodi ovu državu, zavezanih očiju, tapka u mraku i ne zna kamo će na kraju puta doći - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Iskrena 06.02.2010.

    VOZI MIŠKO! HAHHAHHHAHAHHAHHAHAH.. TATA-TATA DAJ MI BRE MARAMU NA OČI? EVO TI PA VOZI BRE..HAHHAHAHAHHA! MA OVO NIJE NORMALNO! MA KAKVI!

  • user_39293 04.02.2010.

    \'Voleoooo bi majkoooooo... da sve ovo samo snevam da sve ovo saaamo snevaaaaam... joooooooj jooj joooj joooooooooooooj\'

  • user_43440 04.02.2010.

    očito da oporba gleda rtv-srbiju dok pravi usporedbe sa likovima iz srpskih filmova!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare