To je to što me zanima!

Pupovac: Očekujemo i četvrti mandat, ali ga još ne slavimo

Milošević se požalio kako je dosta glasača sa popisa manjina prebačeno na obični popis. U Ogulinu su glasačima rekli kako ne preporučuju glasati za manjine
Vidi originalni članak

Najvažnije je da smo ostvarili sva tri mandata, a hoćemo li skupiti i za četvrti vidjet ćemo. Za nas bi to bila velika stvar. Osvojili smo sve što smo realno mogli - rekao je Pupovac. 

Dodao je kako su im HNS i SDP najbliže stranke. 

- Iskustvo koaliranja treba ostvariti. Treba nastaviti raditi na manjinskoj politici kao i na povratnicima. Kukuriku će trebati podršku jer će raditi na teškim zadacima. Razgovarat ćemo - rekao je Pupovac,. 

Jedan od birača koji je bio i u stožeru SDSS-a ispričao je kako je na glasačkom mjestu na Šalati imao neugodnosti jer su glasačke listiće za manjine tražili 20 minuta. 

- Na izbornom mjestu su, to što sam došao glasati, doživjeli kao dodatni posao. Glasačke listiće za manjine tražile su po kuvertama, ali nisam odustajao. Listić sam dobio nakon 20 minuta - rekao je glasač manjina, koji je želio ostati anoniman. 

Gotovo je kad je gotovo, ali želim čestitati svojim kolegama koji su radili sjajno i zbog kojih imamo ova tri mandata, rekao je Slobodan Uzelac. Komentirao je i navode iz Ogulina o ''savjetima'' koje su primili birači manjina u izbornim jednicima.

-  Srbi su se našli u situaciji da vole neku stranku, koja nije voljela njih, ali ne u cjelini već pojedinačno jer tko može uopće uzeti mandate neke stranke - rekao je Uzelac. 

Smatra da imaju u anketama imaju žestoke otpore jer prema njima kao da ni ne postoje.

- To je činjenica koja priječi naš uspjeh, ali unatoč tome ćemo uspjeti. Kasno smo krenuli u borbu za 4. mandat u 9. izbornoj jedinici, a time smo možda iznenadili glasače - rekao je Uzelac. 

Milorad Pupovac rekao je kako su nadmoćno pobijedili kako su i očekivali. 

- Prema nekima imamo 4. mandat, a prema nekima nemamo. Očekujemo ga, ali ga još ne slavimo - rekao je Pupovac. 

U stožer je stigao Milorad Pupovac. Oko 20 okupljenih ležerno uživa u druženju i čavrljanju. Tek kratko su komentirali kako su dosadašnji podaci samo izlazne ankete. 

U izbornom stožeru Samostalne demokratske srpske stranke u Ilici 16 članovi će se okupiti iza 20 sati. U stožeru smo zatekli samo Aleksandra Miloševića, zamjenika Milorada Pupovca na izbornoj listi u 12. izbornoj jedinici. 

Milošević se požalio kako je dosta njihovih glasača sa biračkog popisa manjina prebačeno na obični popis. Konkretno, u Ogulinu su glasačima, kaže Milošević, rekli kako im ne preporučuju glasati za manjine.  Također je naveo kako na nekim glasačkim mjestima u Opatiji i Rijeci uopće nije bilo glasačkih listića za manjine. 

Na pitanje o koalicijama, Milošević je rekao kako o tome stranka još ne razmišlja. 

- Hoćemo li koalirati i s kime, ovisit će o rezultatima izbora - rekao je Milošević. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Job 05.12.2011.

    Ovaj parazit bi sa mojim jajima u koaliciju......

  • banisa2006 05.12.2011.

    Ja sam Srbin i nisam glasao ni za Pupovca ni za Stanimirovica niti uopste za manjinsku listu..Niti cu vise glasati za njih...Pupovav mi izgleda kao vostana figura koja za mene nije nista ucinila....Stanimirovic je za moj pojam odvratan jer samo gleda svoje D*pe i svoju fotelju....Tako da mi ne trebaju ni na oci...Glasao sam za jednu od hrvatskih stranaka...Ja sam hrvatski drzavljanin i ne zelim da se osecam kao manjina...zelim biti deo drustva...sto i jesam...

  • 25sat 05.12.2011.

    Spast ćete vi i na manje, kad za koji dan četniku Stanimiroviću bude ukinut imunitet ! Kako ima obraza više srati ?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare