To je to što me zanima!

Sedmero u Passatu udarili u drvo, mladić (18) mrtav

Medulin: Na povratku iz narodnjačkog kluba u pet sati ujutro sedmero mladića od 17 do 20 godina natrpalo se u auto. Jedan je bio u prtljažniku...
Vidi originalni članak

Tihomir Bilan (18) iz Pule poginuo je u nedjelju oko 5 sati na Medulinskoj cesti, u blizini skretanja za Pomer, nakon što je Volkswagen Passat karavan u kojem su bila još šestorica mladića iz Pule prešao na suprotni trak i udario u stablo. U trenutku nesreće u Passatu jedan od mladića bio je u prtljažniku. Vozilom je upravljao 18-godišnjak, i to bez dozvole, a auto navodno pripada suvozačevoj baki. Vozač je imao 0,51 promila alkohola u organizmu i nakon nesreće je uhićen.
- Mladić koji je poginuo sjedio je straga u sredini, a ostali mladići u dobi od 17 do 20 godina starosti prevezeni su u pulsku bolnicu - kratko su nam kazali u policiji. Neslužbeno saznajemo da su se mladići vraćali iz narodnjačkoga kluba u Medulinu gdje je u noći na nedjelju nastupala bosanskohercegovačka turbo folk pjevačica Donna Ares. Istražni sudac Ivica Stanić koji je bio na mjestu događaja naložio je obdukciju tijela poginulog, a uzrok nesreće je neprilagođena brzina. Navodno je mladiću koji se nalazio u prtljažniku ozlijeđeno oko i završio je na operaciji.

PODRINJE: POGINUO MLADIĆ, JEDAN OZLIJEĐEN
Policija vukovarsko-srijemska javlja da je u vinkovačkoj bolnici umro M.R. (24), ozlijeđen u prometnoj nesreći kod mjesta Podrinje u 2.40 sati. Teške je ozljede zadobio V.M.

ZAGREB: MOTOCIKLIST UMRO U BOLNICI OD OZLJEDA
U zagrebačkom KBC-u Rebro je, sat nakon ponoći, umro motociklist (28) koji je u 23.55 sati teško stradao sletjevši s kolnika na Bukovačkoj cesti, kod kuće s brojem 200.

VARAŽDIN: UDARIO U DRVO I POGINUO
Na cesti Ladanje - Nova Ves kraj Varaždina vozač (23) je sletio s ceste i na mjestu poginuo.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pula201 08.06.2009.

    I ako je to u pitanju,ja bi onda po svoje dijete dolazila u disko,a ne davala auto nekome tko nema vozačku,a k tome još i pijan...A kamoli s takvim sjela u auto...Jednom,drugi put,treći put,im se ništa nije dogodilo,ali kad tad nesreća dođe...Svatko sebi kroji sudbinu...

  • pula201 08.06.2009.

    Čitatelj:jasno se vidi da policajac mjeri,a ne obavlja nuždu...očito nemaš pojma što radi očevidna ekipa kad se nesreće dogode... Meni nije žao jer da su bili normalni,mogli su polako do Pule,a ne divljati...Tako da to što nema noću autobusa,nema nikakve veze sa ovom nesrećom... Iako se slažem da bi trebalo uvesti autobus za disko klubove...Ali opet to ništa ne garantira...Prije par godina je išao autobus za Imperial i natrag,i svejedno su ljudi ginuli... Tako da,bez obzira na sve,onaj koji voli glupirati se s autima,neće sigurno sjesti na bus i mirno kući...

  • trešnja 08.06.2009.

    Ne sudite nikome,jer svatko odlazi onda kad dođe vrijeme njegova odlaska.Prije svake kritike dobro promislite jer znajte..oni tako,a mi Bog zna kako i zato se uzdržite neukusnih komentara koje bi mnoge mogli povrijediti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare