To je to što me zanima!

Šef Ine oslobođen optužbi za mobing i nezakoniti otkaz

Zoltan Aldott već je jednom na istom sudu oslobođen optužbi za mobing i nezakoniti otkaz. Tužila ga je bivša direktorica Sektora korporativnih komunikacija Žana Goić-Petričević...
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave Ine, Zoltan Sandor Aldott u utorak je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu po drugi put nepravomoćno oslobođen krivnje zbog optužbi za mobing i nezakoniti otkaz bivše direktorice Sektora korporativnih komunikacija Ine, Žane Goić Petričević. 

Osim Aldotta Goić-Petričević podignula je optužnicu i protiv Tomislava Thura, izvršnog direktora Korporativnih poslova u Ini, a njihov progon Goić-Petričević je preuzela nakon što je Državno odvjetništvo odbacilo njezine kaznene prijave. 

- Ne smatram se krivim - izjasnio se Aldott na mađarskom jeziku.

Kao i prvi put sudac Marijan Bertalanič oslobodio je Aldotta zaključivši da u Kaznenom zakonu nema kaznenoga djela koje se Aldottu stavlja na teret. Naime, riječ je o obliku zloporabe položaja i ovlasti, koje više ne postoji u novome Kaznenome zakonu koji je na snazi od 2013. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 14.06.2017.

    Ovo je zato jer neki ne znaju kvalificirati kazneno djelo u optužnici , a i dalje rade svoj posao, ili namjerno to rade samo da se oslobode kriminalci ovog kalibra . Treće nema .

Komentiraj...
Vidi sve komentare