To je to što me zanima!

Vulin o Mateju Perišu: 'Javili su nam da na Vračaru kupuje kruh. Ali to je bio neki drugi čovjek'

Nedavno su nam javili da nestali mladić kupuje kruh na Vračaru. Kada smo provjerili, shvatili smo da je u pitanju susjed, kaže Vulin i dodaje kako ima i dobrih i zlonamjernih dojava građana
Vidi originalni članak

Prošla su tri tjedna otkako je u Beogradu nestao Matej Periš. Za njim i dalje neumorno tragaju, ali dosad potraga nije dala nekih značajnijih rezultata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-Mi dajemo sve od sebe da to riješimo, a kada se pojavi nešto što je interesantno javnosti, mi imamo i dobronamjerne i zlonamjerne ljude, koji se javljaju o tom slučaju. Mi provjeravamo svaku dojavu. Nedavno su nam javili da nestali mladić kupuje kruh na Vračaru. Kada smo provjerili, shvatili smo da je u pitanju susjed. Ja moram istaknuti jedno veliko ljudsko poštovanje ocu Mateja Periša. Bilo je pokušaja da se ovo predstavi kao nacionalni sukob. Ovo je siguran grad, ovdje vas nitko nikada neće napasti zbog nacionalosti - rekao je šef MUP-a Srbije Aleksandar Vulin, prenosi Kurir.

Vulin isključuje svaku mogućnost da je došlo do nekog sukoba.

- Siguran sam da nasilja nije bilo ni u klubu, ni van njega. Tome su posvjedočili i Matejevi prijatelji i gosti i klubu i osoblje - ističe ministar Vulin.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • velma 22.01.2022.

    Srbi su se pokazali u ovom cirkusu više nego fer,sve to i košta i netko to mora platit,sumnjam da bi ovi naši murjaci pokazali toliki napor da je ,obratno..

  • velma 22.01.2022.

    Ja sam također bila vrlo lijepo primljena u BGD i posjetila neke njihove butike samo su me ćudno pogledali kad sam u pekari kupovala kruh ,jer oni kažu "hleb"..

  • Ekscem 22.01.2022.

    Istraga se razvodnjava, treba usmjeriti potragu prema crnom moru

Komentiraj...
Vidi sve komentare