To je to što me zanima!

Šef oporbe: U sukobu interesa im je svaki drugi, treći ministar

Zamislite što bi se dogodilo da su u pitanju bili ministri HDZ-ove vlade, to bi sve treštalo i pljuštale bi ostavke, ne znam što se sve ne bi događalo, tvrdi Karamarko
Vidi originalni članak

Već je u ovom trenutku jasno da je netko trebao dati ostavku, jer je to naprosto nedopustivo, komentirao je večeras predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko činjenicu da Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa istražuje medijske navode o sukobu interesa pomoćnika ministra financija Branka Šegona čija je tvrtka dobila kredit od HBOR-a. 

Vjeruje da će Povjerenstvo pošteno odraditi svoj posao.

- U slučaju da se dokaže da je bio u sukobu interesa, mislim da osim njega ostavku moraju dati i svi koji ga štite. Upitno je što je učinjeno da je dužnosnik mogao ostvariti jednu takvu privilegiju - kazao je Karamarko te podsjetio da nije ovo prvi put da se dužnosnici Kukuriku koalicije nalaze u sukobu interesa.

- Njima je svaki drugi, treći ministar u sukobu interesa i svi nekako olako prelazimo preko toga. Zamislite što bi se dogodilo da su u pitanju bili ministri HDZ-ove vlade, to bi sve treštalo i pljuštale bi ostavke, ne znam što se sve ne bi događalo - tvrdi predsjednik HDZ-a.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • 16.01.2014.

    Pročešljajte niže dužnosnike-zamjenike, tajnike i pomoćnike! Tiha voda brege dere!

  • zlatarx 16.01.2014.

    Pola vlade u kojoj je sjedio i dični šef HDZ-a je u zatvoru,njemu ,kao ministru policije usprkos,a on blebeće o sukobu interesa.Naravno da Šegona i sve šegone treba prokazati i primjereno kazniti,naravno da stranačka iskaznica nije mjerilo nečijeg poštenja ili nepoštenja,ali gdje je HDZ u toj priči?U 18 god. vladavine samo pljačka i kriminal,od Franje Tuđmana nadalje,a i Karamarko bi mogao reći koju o zemljištu svog oca koji je jedino uspio prenamijeniti poljoprivredno zemljište u građevinsko ,jedini.Simptomatično,zar ne? A što s plagijatom njegove desne ruke Milijana Brkića? Itd,itd.

  • Crown 16.01.2014.

    Koga on obmanjuje? Smijenio je SDP svoju ministricu,a oni u dva desetljeća uz silne krađe,sukobe interesa i afere nisu smjenili nikoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare