To je to što me zanima!

Šef ukrajinskih obavještajaca tvrdi: Putin ima tri dvojnika, imali su plastične operacije

Ukrajinska vlada vrlo zbunjena stalnim vojnim pogreškama Rusije tijekom invazije te da se zato mnogi pitaju donosi li Putin još uvijek ključne odluke ili su u pitanju dvojnici
Vidi originalni članak

Šef ukrajinske obavještajne službe Kirilo Budanov rekao je za britanski Daily Mail da ruski predsjednik Vladimir Putin koristi dvojnike koji su bili na plastičnim operacijama.

Budanov je u intervjuu za Daily Mail kazao da je ukrajinska vlada vrlo zbunjena stalnim vojnim pogreškama Rusije tijekom invazije te da se zato mnogi pitaju donosi li Putin još uvijek ključne odluke. 

BIVŠI PREDSJEDNIK UKRAJINE Petro Porošenko: Putin je već 22 godine ludi manijak. Želi nas pobiti, ali Ukrajina je spremna

- Bez obzira na to koliko je loš, Putin nije bio idiot. Ruski plan ne slijedi nikakvu logiku. Veliko je pitanje postoji li pravi Putin još uvijek - rekao je šef ukrajinskih obavještajaca.

Tvrdi da su njegovi ljudi otkrili dvojnike koji Putina zamjenjuju u posebnim prilikama.

- Konkretno znamo za tri osobe koje se stalno pojavljuju, no ne znamo koliko ih je točno. Svi su bili na plastičnim operacijama kako bi izgledali jednako. Ono što ih odaje jest visina, a to se vidi na slikama i snimkama. Također, vide se razlike u gestikulacijama, govoru tijela i ušnim resama jer one su jedinstvene za svaku osobu - tvrdi Budanov.

ANALIZA DOGAĐAJA U SVIJETU Cvrtila: Bidena čekaju teži dani, Putin želi pregovore, sad je sve koncentrirano oko Hersona...

Budanov ne zna je li Putin nestao, zbog bolesti ili nakon borbe za vlast. Otkriva da Kremlju ponestaje projektila i vjeruje da bi, ako Ukrajina ponovno zauzme Herson, to moglo imati dramatične posljedice za ruski režim.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • TimbTomb 01.11.2022.

    Koja glupost. Tako se pricalo za Tita a nedeugo prije i za Bandica.

  • Jasmi 31.10.2022.

    Nadam se da sva tri i original imaju teški oblik raka.

  • pocetnik 31.10.2022.

    ja ocekujem uskoro da taj ukrajinac objavi da hrvatska nema inozemnog duga..sve preuzeli ukrajinci na sebe..inace 9 mjeseci postoji samo jedna istina i ona se ne zove vise istina , nego--ukrajina..

Komentiraj...
Vidi sve komentare